ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

Facebooktwitterpinterest

Την τελευταία δεκαετία ολοένα και αυξανόμενο είναι το ενδιαφέρον για το lift της γλουτιαίας χώρας. Στις πλείστες των περιπτώσεων το πρόβλημα για το οποίο οι ενδιαφερόμενοι απευθύνονται στον Πλαστικό Χειρουργό είναι η έλλειψη αρκετής προβολής με αποτέλεσμα να υπάρχει η εικόνα της επιπέδωσης και ψευδόπτωσης στην γλουτιαία χώρα.
Η αυξητική των γλουτών μπορεί να γίνει με δύο τρόπους . Η πρώτη και ίσως η πιό διαδεδομένη είναι η έγχυση λιπώδους ιστού ο οποίος έχει προηγουμένως ληφθεί με λιποαναρρόφηση απο άλλο σημείο του σωματός μας. Η δεύτερη μέθοδος είναι η τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης στην περιοχή.
Τα πλεονεκτήματα με την λιπογλυπτική και λιποέγχυση είναι η απλότητα στην εφαρμογή τους και το διπλό ώφελος που μπορεί να προσφέρει.
Αφαιρείτε ανεπιθύμητο λίπος απο περιοχή που μας προβληματίζει , κοιλιά, ψωμάκια, μπράτσα, πλάτη κ.λ.π. και εγχύεται στους γλουτούς, αφού γίνει πρώτα η επεξεργασία του.
Τα καλά νέα με το λίπος είνα ότι είναι δικός μας ιστός και δεν υπάρχει πιθανότητα απόρριψης του. Επίσης μπορεί να συμπεριφερθεί και να έχει την αίσθηση όπως είναι ο ιστός στο σημείο στο οποίο εγχύεται ( μύς, εάν γίνει έγχυση στο μύ, λίπος εάν γίνει έγχυση στο λίπος,και οστούν έαν γίνει έγχυση κοντά στο οστό ).
Μειονέκτημα της μεθόδου αυτής είναι οτι μέρος της ποσότητας που εγχύεται μελλόντικα μπορεί να απορροφηθεί.
Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί εάν χρειασθεί μεγαλύτερη ποσότητα ή θέλουμε μεγαλύτερη προβολή.
Η διαδικασία είναι απλή, γίνεται με τοπική νάρκωση και ο ασθενής μπορεί να φύγει μετά απο απλή παρακολούθυση 2-3 ωρών μετεγχειρητικά. Συνιστάται η τοποθέτηση ειδικού ελαστικού κορσέ για 15 ημέρες ειδικά στις περιοχές όπου η αναρρόφηση του σώματος είναι πολλή μεγάλη. Τα αποτελέσματα είναι φυσικά χωρίς σημάδια ή προβλήματα απο ξένα σώματα ( ενθέματα ).

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.