15η HEALTH EXPO ATHENS, 24 & 25Φεβρουαρίου 2024

Facebooktwitterpinterest

ΜΕΓΑΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζοντας δυναμικά τον θεσμό της HEALTH EXPO ATHENS,η Χαραμή ΑΕ, με πολυετή εμπειρία στον χώρο διεξαγωγής εκδηλώσεων για επαγγελματίες υγείας, διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά, το μεγαλύτερο συνεδριακό και εκθεσιακό γεγονός στον χώρο της υγείας, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Η15η Health Expo Athens θαδιεξαχθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, στις 24&25 Φεβρουαρίου 2024.

Στόχοι της εκδήλωσης αποτελούν η βελτίωση των επιστημονικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας, η ανάδειξη καινοτόμων προϊόντων, πρακτικών και τεχνολογιών, η βελτιστοποίηση της διαχείρισης της επιχείρησης  και η ενημέρωση για επίκαιρα θέματα στον χώρο της υγείας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη θεσμικών φορέων και εταιρειών που δραστηριοποιούνται μέσω της προσφοράς προϊόντων και υπηρεσιών, στον χώρο της υγείας.

Το πρόγραμμα των ομιλιών θα επικεντρωθεί σε 2 κύριεςΘεματικές  Ενότητες:

1η Ενότητα : Επιστημονικό Πρόγραμμα που περιλαμβάνει:

  • ΤοΣυνέδριοΦαρμακευτικής Φροντίδας της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (Ε.Φ.Ε),με στόχο να βελτιώσει τις επιστημονικές δεξιότητες σε βασικά θεραπευτικά πεδία της Φαρμακευτικής Φροντίδας, που είναι απαραίτητα για την καθημερινή πρακτική στο φαρμακείο.
  • Το Συμπόσιο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (Π.Ε.Φ.Ν.Ι.), με θέμα την Αντιμετώπιση των Λοιμώξεων, πουθα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσεςεισηγήσεις και εργαστήρια με στόχο τηνεπιμόρφωση στην αντιμικροβιακή επιτήρηση.
  • Την Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Νανοτεχνολογίας στις Επιστήμες Υγείας (ΕΛ.Ε.Ν.ΕΠ.Υ), με στόχο να παρουσιάσει στην επιστημονική κοινότητα, προηγμένα θέματα Νανοτεχνολογίας, νέες καινοτομίες, καθώς επίσης και χρήσιμα θεραπευτικά εργαλεία.

 

2η Ενότητα: Επιχειρηματικότητα και Εξελίξεις στο Επάγγελμα

Η ενότητα αυτή είναι αφιερωμένη σε επιχειρηματικά θέματα, αλλά και σε εξελίξεις που αφορούν το φαρμακευτικό κλάδο,με στόχο την ενημέρωσηκαιανάπτυξη των διοικητικών, εμπορικών και διαχειριστικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας,για τη βέλτιστη οργάνωση και διαχείρισητης επιχείρησής τους.Παράλληλα, η ενότητα αυτή περιλαμβάνει και ομιλίες σχετικά με τη ψηφιακή στρατηγική του σύγχρονου φαρμακείου,με σκοπό την προβολή του και τη δημιουργία θετικών εμπειριώνστους πελάτες του.Στην ενότητα αυτή, εντάσσεται επίσης και τοΠρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας,από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ).

Μέσα στο όλο πρόγραμμα του Συνεδρίου θα ενταχθούν επίσης:

  • Δορυφορικές Ομιλίες και Εργαστήρια Εταιρειών-Χορηγών: Οι εταιρείες του χώρου θα παρουσιάσουν νέες καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα υγείας και ομορφιάς, μέσω χορηγούμενωνδορυφορικών ομιλιών και εκπαιδευτικών εργαστηρίων.
  • NewBrandsConcept: Παρουσιάσεις εταιρειών με νέα brands,με στόχο τη διαφοροποίηση του φαρμακείου,μέσω καινοτομίας.

Ανεξαρτήτως επαγγέλματος, η 15ηςHealthExpoAthens θα αποτελέσει, για μία ακόμη χρονιά, πόλο έλξης για χιλιάδες επαγγελματίες υγείας από όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο, που επιδιώκουν την επιστημονική και επιχειρηματική τους εξέλιξη.

Αξίζει να είστε όλοι εδώ!

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.