Ακράτεια ούρων

Νέα Ανώδυνη μέθοδος Laser Ανάπλασης και Σύσφιξης Κόλπου Facebooktwitterpinterest

Νέα Ανώδυνη μέθοδος Laser Ανάπλασης και Σύσφιξης Κόλπου
Η νέα μέθοδος FemiLift είναι μια μη χειρουργική, γρήγορη και ασφαλής λύση για την ανάπλαση και σύσφιξη του κόλπου, την αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας και την θεραπεία της γυναικείας ακράτειας ούρων από προσπάθεια – της ακράτειας δηλαδή που προκαλείται από το βήχα και το φτάρνισμα.

Συγκεκριμένα, η θεραπεία σύσφιξης κόλπου ενδείκνυται για περιπτώσεις:

Ατροφίας κολπικού ιστού
Κολπικής ξηρότητας και κνησμού
Επώδυνης σεξουαλικής επαφής
Ακράτειας ούρων από προσπάθεια
Επαναλαμβανόμενων λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος
Κολπική αναζωογόνηση με το Femilift
Ο τοκετός, η έναρξη της εμμηνόπαυσης, αλλά και ορισμένες παθήσεις επηρεάζουν τη φυσιολογία του γυναικείου κόλπου, αυξάνοντας την πιθανότητα να παρουσιάσει διαταραχές κατά την διάρκεια της ζωής μιας γυναίκας.

Οι διαταραχές αυτές συνήθως οφείλονται στη μειωμένη παραγωγή οιστρογόνων και περιλαμβάνουν την χαλάρωση και την ξηρότητα του κόλπου. Η μετεμμηνοπαυσιακή κολπική ατροφία και χαλαρότητα μπορεί να κάνει τη σεξουαλική δραστηριότητα δυσάρεστη και λιγότερο ευχάριστη, τόσο για τις γυναίκες όσο και για τον σύντροφό τους.

Η πρωτοποριακή μέθοδος FemiLift έχει αναπτυχθεί με τα αυστηρότερα standards ασφαλείας που γίνεται σε 15’ στο γυναικολογικό ιατρείο και πραγματοποιείται με τη χρήση της νέας τεχνολογίας CO2 PIXEL LASER.
Πως γίνεται το Femilift;
Η διαδικασία πραγματοποιείται με τη χρήση αποστειρωμένου Pixel Laser, το οποίο επιτυγχάνει τη σύσφιξη των κολπικών τοιχωμάτων και τη διέγερση της ενδογενούς παραγωγή κολλαγόνου εντός των ιστών.
Η εισροή κολλαγόνου αναζωογονεί τους κολπικούς ιστούς, προάγωντας την σφριγηλότητα και την δυνατότητα λίπανσης. Το αποτέλεσμα είναι η βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος στον κόλπο που κάνει τη σεξουαλική δραστηριότητα πιο ευχάριστη.

Αποτελέσματα
Το FemiLift επαναφέρει την ελαστικότητα και τον τόνο των μυών του κόλπου, συμβάλλει στη διαμόρφωση της ελαστίνης και του κολλαγόνου και εξαλείφει την χαλάρωση του κόλπου.

Bελτιώνει την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής, αποκαθιστά τον κολπικό βλεννογόνο και ομαλοποιεί το pΗ της κολπικής χλωρίδας.

Για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων απαιτούνται 3 συνεδρίες ανά 3 έως 5 εβδομάδες.

Πλεονεκτήματα
Μη επεμβατική λύση
Χρησιμοποιεί τεχνολογία ακριβείας
100% Ασφαλές
Άμεσα αποτελέσματα
Μηδενικός χρόνος ανάρρωσης

Μαρίνα Τοσουνίδου,Χειρουργός Γυναικολόγος Μαιευτήρας,

Μαρίνα Τοσουνίδου,
Χειρουργός Γυναικολόγος Μαιευτήρας,

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.