Η Vichy δίνει τη λύση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά

Η Vichy δίνει τη λύση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά Facebooktwitterpinterest

Η νέα σειρά Dercos KeraSolutions είναι η 1η  σειρά περιποίησης μαλλιών από τη Vichy που επανορθώνει απόλυτα την τρίχα, προσφέροντας τη σωστή συγκέντρωση ενεργών συστατικών στα σωστά σημεία, χάρη στη μοναδική τεχνολογία Pro-Keratin Complex. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά, η οποία βασίστηκε σε εργαστηριακές δοκιμές στις οποίες εφαρμόστηκε το σαμπουάν, η μάσκα και ο ορός.

Έχει, λοιπόν, αποδεδειγμένα σχεδιαστεί για να επανορθώνει τις ίνες των μαλλιών, ενώ σέβεται το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής και οδηγεί από την πρώτη κιόλας χρήση σε:

ü  63% λιγότερο σπάσιμο

ü  91% εγγυημένη από τις καταναλώτριες ανανέωση και αναζωογόνηση της τρίχας

Τι είναι το Pro-Keratin Complex ;

Η πρωτοποριακή καινοτομία ProKeratin Complex βασίζεται στις ανάγκες περιεκτικότητας κερατίνης που έχει κάθε διαφορετικό σημείο της τρίχας ανάλογα με το επίπεδο φθοράς του. Για αυτό η συγκέντρωση του Pro-Keratin Complex της Vichy διαφέρει σε κάθε ένα από τα τρία προϊόντα της σειράς, ώστε να προσφέρει τη σωστή συγκέντρωση στα σωστά σημεία της τρίχας και να παρέχει στα μαλλιά προστασία, ενυδάτωση, θρέψη, ελαστικότητα και δύναμη.

Η ολοκληρωμένη σειρά Dercos KeraSolutions αποτελεί καινοτομία για την επανόρθωση της τρίχας και εφαρμόζεται σε 3 βασικά βήματα:

Βήμα 1ο – DERCOS KERA-SOLUTIONS RESURFACING SHAMPOO

Το σαμπουάν εμπεριέχει τα κατάλληλα συστατικά για απόλυτη επαναφορά. Είναι εμπλουτισμένο με 2% Pro-Keratin Complex και αλλαντοΐνη αποτελώντας ένα εύχρηστο προϊόν με μη λιπαρή υφή που προστατεύει, ενυδατώνει και θρέφει την τρίχα. Παράλληλα, η αλλαντοϊνη  καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής.

Χρήση: Εφαρμόστε το σαμπουάν σε βρεγμένο τριχωτό & μαλλιά.

Βήμα 2ο  – DERCOS KERA-SOLUTIONS RESTORING 2 MIN MASK

Η Dercos Kera-Solutions Restoring 2 min mask έρχεται να συμβάλει στην αναδόμηση και την ανασύσταση με επαναστατικό τρόπο καθώς είναι εμπλουτισμένη με ένα μοναδικό συνδυασμό 4% Pro-Keratin Complex και βιταμίνης B5. Παρέχει προστασία και ενυδάτωση στη τρίχα, ενώ παράλληλα είναι πολύ εύχρηστη καθώς δρα αποτελεσματικά μέσα σε 2 λεπτά ενισχύοντας τη λάμψη των μαλλιών. Σε αντίθεση με άλλες μάσκες δεν έχει λιπαρή υφή.

Χρήση: Εφαρμόστε τη μάσκα στα μήκη των μαλλιών.Κάντε απαλό μασάζ, αφήστε το προϊόν να δράσει για 2 λεπτά και ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

 


Βήμα 3ο – DERCOS KERA-SOLUTIONS LIFELESS ENDS SERUM

Το serum αποτελεί το τρίτο βήμα της ολοκληρωμένης θεραπείας με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση κερατίνης καθώς απευθύνεται στα μήκη και τις άκρες των μαλλιών, σημεία που έχουν διαβρωθεί από τις θερμικές διεργασίες, το μήκος και την ακτινοβολία UV και χρειάζονται άμεση επανόρθωση. Η σύνθεση 10,7% Pro-Keratin Complex εμπεριέχει έλαιο καρύδας και κερατίνη, επανορθώνει την τρίχα από μέσα προς τα έξω, προσφέροντας στα ταλαιπωρημένα μαλλιά προστασία, ενυδάτωση, θρέψη, ελαστικότητα και δύναμη ενώ αποκαθιστά τη λάμψη των μαλλιών με ψαλίδα.

Χρήση: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στα μήκη & στις άκρες των μαλλιών.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.