“Εκφραστείτε”… χωρίς άγχος!

Facebooktwitterpinterest

Εκφραστείτε ελεύθερα… χωρίς άγχος! Πείτε αντίο στις ρυτίδες για αρκετούς μήνες με ελάχιστα ανώδυνα «τσιμπηματάκια» με Botox. Το πρόσωπο σας σε λίγες ημέρες θα αποκτήσει  μία “ξεκούραστη φυσική όψη”.

Η εφαρμογή Botox απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία, διότι καθοριστικό ρόλο παίζει μόνο η κατάσταση του προσώπου και του λαιμού. Το Botox μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή του μετώπου, του μεσοφρύου, την εξωτερική γωνία των ματιών (πόδι της χήνας), τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια, τις ρυτίδες της μύτης (bunny lines), του στόματος, των χειλιών καθώς και του λαιμού.

Θα πρέπει να τονιστεί πως στις περιπτώσεις που πραγματοποιείται έγκαιρη έναρξη της θεραπείας, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δρα προληπτικά στην εμφάνιση και εγκατάσταση των ρυτίδων.

Στις περιπτώσεις που οι ρυτίδες είναι έντονες ή έχουν εγκατασταθεί (στατικές ρυτίδες) απαιτείται η συνδυαστική χρήση υαλουρονικού οξέως ή νημάτων (Threads lift).

Για ένα φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί και για την αποφυγή ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων απαιτείται άριστη γνώση της ανατομικής περιοχής του προσώπου και του λαιμού καθώς και έγχυση συγκεκριμένης ποσότητας και συγκεκριμένης αραίωσης του Botox.

Η Dr. Υφαντή εξειδικεύεται στην Αισθητική Δερματολογία  λόγω της πολυετούς ενεργούς συμμετοχής της ως Επιστημονικός συνεργάτης στο «Τμήμα Επεμβατικής Δερματολογίας» του Νοσοκομείου «Α. Συγγρός» αλλά και της εκπαίδευσης της σε Εξειδικευμένα Διεθνή Συνέδρια και Σεμινάρια.

Η Dr. Άουρα Υφαντή έχει πιστοποιηθεί για την επιστημονική της επάρκεια και κατάρτιση στην Ανατομία, την εφαρμογή των πιο σύγχρονων και αποτελεσματικών τεχνικών που εφαρμόζονται στην Αισθητική Ιατρική του προσώπου και του λαιμού από το μοναδικό Εξειδικευμένο Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο Χειρουργικής Προσώπου και Λαιμού στη Γαλλία – Institut Universitaire de la Face et du Cou à Nice – University of Medicine of Nice Sophia Antipolis.

Η εξειδίκευση, η εμπειρία, η εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής που διαθέτουμε, μας καθιστούν κατάλληλους για την εξατομικευμένη θεραπεία σας.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.