Διαγωνισμός #LoveYourselfFirst από το Lactacyd & τη Μαίρη Συνατσάκη

Facebooktwitterpinterest

Το Lactacyd και η Μαίρη Συνατσάκη προ(σ)καλούν τα νέα κορίτσια να «φωνάξουν» #LoveYourselfFirst !

Το Lactacyd, πιστός σύμμαχος των γυναικών σε όλο τον κόσμο, συνεχίζει να ενθαρρύνει με κάθε τρόπο τα νεαρά κορίτσια να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να τον αγαπήσουν, θέτοντας τις σωστές βάσεις για την ανάπτυξη μιας υγιούς προσωπικότητας, μέσα από την ξεχωριστή καμπάνια-ύμνο για τη δύναμη της γυναικείας αυτοπεποίθησης, #LoveYourselfFirst.

Η Μαίρη Συνατσάκη, μέσα από μια σειρά προσωπικών video-diaries , blog posts και social media posts, προσφέρει έμπνευση και καθοδήγηση στις νεαρές τις φίλες και μιλά για τη σημασία του να σέβεται, να φροντίζει και να αγαπά μια κοπέλα τον εαυτό και το σώμα της.

Αυτή τη φορά όμως, το βήμα δίνεται στις ίδιες τις κοπέλες, μέσα από έναν μεγάλο Διαγωνισμό! Η πολύ αγαπημένη Μαίρη Συνατσάκη προσκαλεί τις νέες κοπέλες να συμπληρώσουν με ένα σχόλιο στο dedicated post που θα βρουν στη FB σελίδα του Lactacyd, τη φράση “Αγαπάω τον εαυτό μου γιατί…” και να μπουν στην κλήρωση για μια ημέρα γεμάτη διασκέδαση και περιποίησης μαζί της, στο Astir Palace Arion Resort, όπου θα απολαύσουν μοναδικές υπηρεσίες Spa.

Ο Διαγωνισμός είναι ήδη ανοιχτός σε συμμετοχές, άνω των 16 ετών, και θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι τη Δευτέρα 13/06 στις 14:00, όπου και θα γίνει η ανάδειξη των τριών νικητριών με σχετικό post στη FB σελίδα του Lactacyd.

Εσείς, ακόμα να λάβετε μέρος;

Και μην ξεχνάτε…

#LoveYourselfFirst

γιατί η αυτοπεποίθηση… φαίνεται!

Προτεινόμενα tags: Lactacyd, Μαίρη Συνατσάκη, #LoveYourselfFirst

Σχετικά με τη σειρά LACTACYD

Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, το Lactacyd είναι ο ειδικός για τη γυναικεία υγιεινή, με μια κληρονομιά αφιερωμένη στη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής. Τα προϊόντα Lactacyd προσφέρουν, ήπιες κλινικά και γυναικολογικά ελεγμένες λοσιόν καθαρισμού και περιέχουν βιολογικό γαλακτικό οξύ που παράγεται φυσιολογικά στη γυναικεία ευαίσθητη περιοχή. Το Lactacyd έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων καθημερινής υγιεινής, για την ευαίσθητη περιοχή, προσαρμοσμένα σε κάθε φάση της ζωής της γυναίκας, από την εφηβεία έως την εμμηνόπαυση, συμπεριλαμβανομένων και σημαντικών στιγμών, όπως την εγκυμοσύνη και την επιλόχεια περίοδο. Όλη η σειρά προϊόντων Lactacyd βοηθά στην αντιμετώπιση και πρόληψη κολπικών λοιμώξεων και μυκητιάσεων.

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.