Ανανεωμένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση στην παραλία, με σύμμαχο το XL-S Medical!

Facebooktwitterpinterest

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Είστε έτοιμοι να το υποδεχτείτε πιο ανανεωμένοι από ποτέ και να αγαπήσετε ξανά το σώμα σας;

Ο καθιστικός τρόπος ζωής, η περιορισμένη σωματική δραστηριότητα, καθώς και η γρήγορη και ανθυγιεινή διατροφή στην καθημερινότητα, συχνά οδηγούν σε αύξηση του σωματικού βάρους. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, έχουμε πάντα την τάση να παίρνουμε μερικά κιλά.

Όμως το XL-S Medical, το No1 σε πωλήσεις προϊόν απώλειας βάρους στην Ευρώπη στο χώρο του φαρμακείου[1],  είναι δίπλα σας, καθώς σας βοηθάει να επιτύχετε το στόχο σας και να απολαύσετε τις εξορμήσεις στην παραλία γεμάτοι αυτοπεποίθηση!

Η χρήση του XL-S Medical, σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και ήπια σωματική δραστηριότητα, έχει αποδειχθεί κλινικά ότι σας βοηθάει να χάσετε περισσότερο βάρος απ’ ότι αν  κάνατε μόνο δίαιτα!

To XL-S Medical είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία σε 3 μορφές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες και το διατροφικό σας προφίλ. Προτιμάτε γεύματα υψηλά σε λιπαρά; Είστε επιρρεπής στα τσιμπολογήματα; Δεν μπορείτε να κόψετε ζυμαρικά και γλυκά; Με τη βοήθεια του φαρμακοποιού σας μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό προϊόν για εσάς:

  • XL-S Medical 180 δισκία: Xάνετε έως και 3 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι μόνο με δίαιτα. Περιέχει το ενεργό συστατικό Litramine™, ένα σύμπλεγμα ινών οργανικής φυτικής προέλευσης που είναι εμπλουτισμένο με λιποδιαλυτές βιταμίνες Α, D & Ε και είναι αποτελεσματικό στο να ενισχύει την απώλεια βάρους και να προκαλεί αίσθημα κορεσμού, με αποτέλεσμα να μειώνεται η ανάγκη για τσιμπολογήματα! Η κλινική μελέτη[2] (διπλά τυφλή, τυχαιοποιημένη, ελεγχόμενη με placebo) που διεξήχθη με 125 συμμετέχοντες κατέδειξε ότι με τη Litramine™ επιτυγχάνεται απώλεια τριπλάσιου βάρους σε σχέση με την ομάδα ελέγχου (placebo group). Παράλληλα, σημαντική διαφορά σημειώθηκε στην μείωση του BMI, του σωματικού λίπους και της περιφέρειας της μέσης.

To XL-S Medical κυκλοφορεί και σε φακελίσκους χαρίζοντας τα ίδια αποτελέσματα με τα δισκία, έχοντας όμως ως πλεονέκτημα τη μεγάλη ευκολία χρήσης χωρίς την κατανάλωση νερού, ειδικά για όσους είναι πολυάσχολοι και on-the-go όλη μέρα.

  • XL-S Medical Max Strength 120 δισκία: Είναι το 1ο προϊόν που μειώνει την πρόσληψη θερμίδων από τα κύρια θρεπτικά συστατικά: υδατάνθρακες, σάκχαρα & λίπος. Περιέχει το ενεργό συστατικό Clavitanol™, ένα φυσικό σύμπλεγμα που μειώνει τη διάσπαση και απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων που μετατρέπονται σε θερμίδες. Κλινική μελέτη[3] (διπλά τυφλή, τυχαιοποιημένη, ελεγχόμενη με placebo, πολυκεντρική) κατέδειξε σημαντική διαφορά στη μείωση βάρους στην ομάδα Clavitanol σε σχέση με την ομάδα ελέγχου (placebo). Στατιστικά σημαντική διαφορά καταγράφηκε επίσης στην απώλεια σωματικού λίπους και στη μείωση της περιφέρειας μέσης και γλουτών. Επιπλέον, μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, γεγονός που βοηθά στον περιορισμό της επιθυμίας για φαγητό. Το αποτέλεσμα είναι χαμηλή πρόσληψη θερμίδων και σημαντική απώλεια βάρους που το καθιστά 33% πιο αποτελεσματικό[4].

# # #

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Σχετικά με την Omega Pharma Hellas

Η Omega Pharma Hellas είναι μέλος του πολυεθνικού Ομίλου της Perrigo. Η επιτυχημένη πορεία της Omega Pharma στο τμήμα των καταναλωτικών προϊόντων φαρμακείου την καθιστά ηγετικό παίκτη στην πανευρωπαϊκή αγορά των OTC, αλλά φυσικά και στην Ελλάδα. Διαχειρίζεται ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων OTC καθώς και καλλυντικών, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς με νέα καινοτόμα προϊόντα, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.

 

Σχετικά με το XLS Medical

Το XL-S Medical είναι Νο1 σε πωλήσεις ιατροτεχνολογικό προϊόν (CE) απώλειας βάρους στην Ευρώπη στον χώρο του φαρμακείου, με βάση τα επίσημα στοιχεία της IMS International (IMS MAT 12/2014). Στην Ελλάδα κυκλοφορεί σε 3 μορφές∙

  • XL-S Medical 180 δισκία, το οποίο δεσμεύει έως και το 28% του διατροφικού λίπους και μειώνει την όρεξη ακόμα και για τσιμπολογήματα, βοηθώντας στο να χάσει κάποιος έως και 3 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι μόνο με δίαιτα,
  • XL-S Medical Direct 90 sticks, το οποίο χαρίζει τα ίδια αποτελέσματα με τα δισκία, αλλά το πλεονέκτημά του έγκειται στη μεγάλη ευκολία στην κατανάλωσή του, καθώς είναι σε μονοδόσεις (sticks) και δεν απαιτείται η κατανάλωση νερού,
  • ΧL-S Medical Max Strength 120 δισκία, το 1ο προϊόν που μειώνει την πρόσληψη θερμίδων που προέρχονται από τα κύρια θρεπτικά συστατικά (υδατάνθρακες, σάκχαρα και λίπος) και είναι 33% πιο αποτελεσματικό από τα υπόλοιπα δύο σκευάσματα.

Τα προϊόντα XL-S Medical είναι πιστοποιημένα ιατροτεχνολογικά προϊόντα για τη διαχείριση του σωματικού βάρους (weight control management) με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που προκύπτει από δημοσιευμένες κλινικές μελέτες σε έγκυρα παγκοσμίως επιστημονικά περιοδικά, υψηλό προφίλ ασφάλειας και φυσικά συστατικά. Όλοι οι κωδικοί XL-S Medical είναι για αγωγή 1 μήνα και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Σημείωση :

  • Περισσότερες συμβουλές για το πώς θα επιτύχετε τους στόχους σας σχετικά με την απώλεια βάρους : http://www.xlsmedical.com
  • Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/XLSMedicalGreece για χρήσιμες συμβουλές και πρωτότυπες ιδέες.
  • Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή «XL-S MEDICAL – Get back to the real you» για το πρόγραμμα απώλειας βάρους 12 εβδομάδων μέσω App store ή Google Play.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

Βενετία Χασάπη, vchasapi@omega-pharma.gr

Μαίρη Χάλαρη, mary.halari@assetogilvy.gr, 210 66 60 455, 6977428987

[1] IMS MAT 12/2014

[2] Grube B, Chong PW, Lau KZ et al. A natural fibre complex reduces body weight in the overweight and obese: a double-blind, randomised, placebo-controlled study. Obesity Journal 21(1)2013

[3] Grube B, Bongarrtz U., Alt F. et al. A novel proprietary composition for weight reduction: A double-blind randomized clinical trial for evaluation of efficacy and safety. Evidence- Based Complementary and Alternative Medicine, Vol 2015

[4] Σε σχέση με το XL-S Medical σε δισκία και stick

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.