1ο Ιατρικό Συνέδριο Επαγγελματικής Πρακτικής

Facebooktwitterpinterest

και 1ο MEDPOINT 2 σημαντικά γεγονότα στον χώρο της Υγείας μαζί!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του 1ου Ιατρικού Συνεδρίου Επαγγελματικής Πρακτικής, που διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, και του 1ου MEDPOINT, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, στο Αμφιθέατρο του ΙΣΑ.

Στελέχη επιχειρήσεων φαρµακευτικών προϊόντων, ιατρικού-νοσοκοµειακού εξοπλισµού και υπηρεσιών, καθώς και εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς, παρακολούθησαν την κα Σοφία Κούνουπα, γενική διευθύντρια της διοργανώτριας εταιρείας NOUFIO, η οποία και παρουσίασε τους βασικούς άξονες λειτουργίας της διοργάνωσης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, παρουσίασε συνοπτικά το πρόγραμμα και τη δομή των παράλληλων εκδηλώσεων και μίλησε για την αναγκαιότητα δημιουργίας μιας τέτοιας πολυθεματικής και πολυεπίπεδης διοργάνωσης για τον ιατρικό κόσμο.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος επισήμανε τη σοβαρότητα του εγχειρήματος να συνυπάρξουν, για πρώτη φορά, δύο σημαντικά γεγονότα στον χώρο της Υγείας, δημιουργώντας ουσιαστικά έναν νέο μεγάλο θεσµό.

 

Λίγα λόγια για τη διοργάνωση

Το 1ο MEDPOINT, η πρώτη στην Ελλάδα µεγάλη Έκθεση Φαρµακευτικών Προϊόντων, Ιατρικού-Νοσοκοµειακού Εξοπλισµού και Υπηρεσιών, πραγµατοποιείται στις 16 & 17 Απριλίου, στο εκθεσιακό & συνεδριακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI. Η διοργάνωση απευθύνεται στον ιατρικό κόσµο και γενικότερα στον χώρο της υγείας, µε εκθέτες φαρµακευτικές εταιρείες, επιχειρήσεις ιατρικού και νοσοκοµειακού εξοπλισµού, αναλωσίµων και υπηρεσιών.

Παράλληλα, οργανώνεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών το 1ο Ιατρικό Συνέδριο Επαγγελµατικής Πρακτικής, που απευθύνεται σε όλους τους γιατρούς της χώρας και όπου θα τεθούν για συζήτηση, µε τη συµµετοχή κορυφαίων οµιλητών, όλα τα φλέγοντα επαγγελµατικά θέµατα του ιατρικού κλάδου. Στη διοργάνωση του διηµέρου θα συµµετάσχουν επιπλέον πολλοί ιατρικοί και υγειονοµικοί φορείς της χώρας µε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ενώ θα πραγµατοποιηθούν και δορυφορικές εκδηλώσεις.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα των:

Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας

Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας

Ελληνική Ακτινολογική Εταιρεία

Ελληνική Εταιρεία Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας

Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής

Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.