Δωρεάν σεμινάριο με θέμα: Doping/Anti-doping

Facebooktwitterpinterest

από τον Τομέα Υγείας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Το ντόπινγκ, δηλαδή η χρήση ουσιών και μεθόδων απαγορευμένων από την Παγκόσμια Υπηρεσία Αντιντόπινγκ (WADA) και αντίστοιχες εθνικές αρχές, φαίνεται να παραμένει αρκετά διαδεδομένο στον αγωνιστικό αθλητισμό και όχι μόνο.

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 13.00, ο Τομέας Υγείας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, διοργανώνει ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα «Doping/Antidoping». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Διαλέξεων του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, στη Θεσσαλονίκη.

Οι εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι ο κύριος Εμμανουήλ Παπακώστας, Ιατρός της ΠΑΕ Ηρακλής, ο κύριος Αθανάσιος Τσιούδας, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και ο κύριος Στέφανος Μαμαλής, Προπονητής.

Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για το κοινό!

Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με σαφή προσανατολισμό στην παροχή εξειδικευμένης και ολοκληρωμένης εκπαίδευσης στους σπουδαστές του, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια από άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες της αγοράς, προκειμένου να τους εφοδιάσει με τα πλέον πρόσφατα δεδομένα του επαγγέλματος που έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.