2ο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερηχογραφίας στην Γυναικολογία,20-21Νοεμβρίου 2015

Facebooktwitterpinterest

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στο 2ο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερηχογραφίας στην Γυναικολογία που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μαιευτικού και Γυναικολογικού Επείγοντος και είναι εγκεκριμένο και πιστοποιείται από την ISUOG, την Διεθνή Εταιρεία Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία. Το Συνέδριο βρίσκεται επίσης υπό την Αιγίδα του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών και περιλαμβάνει στους κόλπους του το 36ο Κλινικό Σεμινάριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής και στο 2ο Κλινικό Σεμινάριο Υπερηχογραφίας στη Γυναικολογία.
Με στόχο την συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Μαιευτήρων – Γυναικολόγων, των ειδικευομένων ιατρών και ιατρών συναφών ειδικοτήτων στο επίκεντρο αυτού του επιστημονικού προγράμματος βρίσκεται η Υπερηχογραφία στην Εμβρυομητρική Ιατρική, την Γυναικολογική ογκολογία και την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή, καθώς παρουσιάζονται τα νεώτερα δεδομένα και οι πρακτικές αναφορικά με την νοσηρότητα και επιπλοκές στην κύηση και τις εξειδικεύσεις της γυναικολογίας.

Το Συνέδριο περιλαμβάνει θεματικές ομιλίες από ξένους και Έλληνες ομιλητές, διαδραστικές στρογγυλές τράπεζες, ζωντανές επιδείξεις υπερηχογραφίας, quiz και πρακτική άσκηση υπερηχογραφίας των συμμετεχόντων σε γυναίκες.

Σας περιμένουμε από κοντά να μοιραστούμε γνώσεις για τις εξελίξεις και τα νέα επιστημονικά δεδομένα στην Υπερηχογραφία του κλάδου μας.
Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου

Νικόλαος Δ. Βραχνής
Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας και Εμβρυομητρικής Ιατρικής
Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.