Candida, τέλος με φυσικό τρόπο

Facebooktwitterpinterest

Το πρώτο βήμα για να ελαχιστοποιήσουμε την δράση αυτού του «αχόρταγου σκουληκιού» που ονομάζεται Candida, είναι να ελαχιστοποιήσουμε, αν όχι να κόψουμε τις τροφές που το ταΐζουν. Η ζάχαρη είναι το είναι το υπ’ αριθμόν ένα τρόφιμο που  του δίνει «ενέργεια». Αυτό σημαίνει την εξάλειψη όλων των μορφών της ζάχαρης συμπεριλαμβανομένων και απλών υδατανθράκων που το σώμα μετατρέπει σε ζάχαρη, καθώς τη μαγιά, τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση αλλά επίσης αποφύγετε και όλα τα αλλεργιογόνα. Χρειάζεται το ανοσοποιητικό σας σύστημα να επικεντρωθεί στο έργο του και να μην επιβαρύνεται με άλλες διεργασίες που το αποσυντονίζουν.

Υπάρχει ένα φυσικό οπλοστάσιο λοιπόν από βότανα και τα συμπληρώματα που θα βοηθήσουν να «μαντρώσετε» αυτό το σκουλήκι και να ανακτήσετε την φυσική κατάσταση του οργανισμού σας.

Ένα από τα πιο διαδεδομένα στις μέρες μας είναι η αλόη. Ναι, αυτό το φυτό το οποίο πριν δεκαετίες το γνώριζαν μόνο οι «τρελαμένοι» με τη διατροφή. Η αλόη λοιπόν μειώνει τα επίπεδα του pH στο σώμα δημιουργώντας ένα αφιλόξενο περιβάλλον για την Candida. Βοηθά επίσης στην αποτοξίνωση του ήπατος αφού το συκώτι φιλτράρει τα υποπροϊόντα της Candida και ασχολείται με τις τοξίνες. Από αυτή τη διαδικασία πεθαίνουν και κατά συνέπεια  και η Candida.Ο χυμός της Αλόη Βέρα μπορεί να καταναλώνονται σε καθημερινή βάση ή ή μπορεί να καταναλωθεί ακόμη και σε κάψουλες.

Η κατανάλωση ωμού σκόρδου βοηθάει εξίσου πάρα πολύ! Αν δεν πάρουμε και πολύ στα σοβαρά την οσμή του αλλά τις δυνατότητές του, το σκόρδο είναι ένα ισχυρό αντιμυκιτιακό όπου δεν καταστρέφει τα ωφέλιμα βακτήρια του ύπατος. Σκοτώνει τα κακά βακτηρίδια και 24 από τα 26 στελέχη της Candida. Μπορεί επίσης σε μορφή βάμματος να το τοποθετήσετε πάνω σε μυκητιακές λοιμώξεις του δέρματος.  Σαφώς υπάρχει και σε κάψουλες όπου μπορείτε να προμηθευτείτε από καταστήματα βιολογικών προϊόντων.

Ακόμη υπάρχουν ειδικά έλαια όπως του γαρίφαλου, οπου ενισχύει το ανοσοποιητικό προσθέτοντας 15 με 30 σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό, 3 φορές ημερησίως. Το λάδι καρύδας πίνοντας μία κουταλιά της σούπας, 1-2 φορές την ημέρα. Το Tea Tree, σε δοσολογία όπως αυτή του γαρίφαλου.

Από τα πολεμοφόδια δεν θα μπορούσε να λείπει βέβαια και ο κολλοειδής άργυρος αφού έχει την ιδιότητα να σκοτώνει πάνω από 600 βακτηρία και παθογόνους οργανισμούς! Με ένα κουταλάκι του γλυκού πρωί – μεσημέρι – βράδυ καταπολεμάται άμεσα και συν της άλλης ανεβάζετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα αφού είναι μία φυσική αντιβίωση!

Το εκχύλισμα ελιάς από τα φύλλα της, δεν το σκοτώνουν αλλά διαταράσσουν την τον αναπαραγωγικό της κύκλο. Επίσης σταθεροποιεί τα σάκχαρα του αίματος με αποτέλεσμα να λιμοκτονεί και βέβαια να πεθαίνει. Ακόμη συμπεριλαμβάνεται στα αντιοξειδωτικά και διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα. Σημείωση θυμάστε πριν χρόνια πως την πολεμούσαν.

Το εκχύλισμα στον σπόρων γκρέιπφρουτ είναι αποτελεσματικό απέναντι σε 100 στελέχη μυκήτων, καθώς και βακτηρίων, παράσιτων και ιων. Προσθέστε 10 σταγόνες σε νερό, 3 φορές την ημέρα.

Η μαύρη καρυδιά έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο αποτελεσματική έναντι Candida από οποιοδήποτε αντιικό φάρμακο. Μπορεί να ληφθεί σε μορφή κάψουλας ή ως εκχύλισμα αλλά θέλει προσοχή επειδή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.

Με απλές δηλαδή καθημερινές κινήσεις μπορούμε να ανακτήσουμε την υγεία μας και βέβαια να προστατευτούμε από πολλές παρενέργειες από την ανεξέλικτη δράση της Candida στον οργανισμό μας

TherapyWave.eu

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.