«Πες μου μια Γλυκιά Ιστορία»

Facebooktwitterpinterest
ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΟΥ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ
«Πες μου μια Γλυκιά Ιστορία»
14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ

Το Glykouli.gr και ο Σύλλογος  Νέων Ελλήνων Διαβητικών (ΣΥ.Ν.Ε.Δ.), με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, διοργανώνουν εκδήλωση, στοβιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24, Αθήνα, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, ώρα 19:00 μμ.–23.00 μμ., με ελεύθερη είσοδο.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί τον επίλογο των δικών μας γλυκών ιστοριών! Είναι η τελετή λήξης του online διαγωνισμού συγγραφής, «Πες μου μια γλυκιά ιστορία» (30 Σεπτεμβρίου – 03 Νοεμβρίου 2014), που έφτασε πάνω από 50 περήφανες συμμετοχές, από ανθρώπους με ΣΔ απ΄ όλη τη χώρα!

Στην εκδήλωσή μας θα διαβαστούν και θα βραβευθούν οι τρεις πρώτες ιστορίες, όπως ψηφίστηκαν από το κοινό.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με εκλεκτούς επιστήμονες στο χώρο του Διαβήτη και της τέχνης: το Δρα Χάρη Βασιλόπουλο, Ενδοκρινολόγο, Διευθυντή Τμήματος Ενδοκρινολογίας – Διαβήτη & Μεταβολισμού, Υπεύθυνο Διαβητολογικού Κέντρου, ΓΝΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ – ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ –ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ, τη Δρα Ελίνα Γκίκα , Διδάκτωρ Ψυχολογίας, Κλινική Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια Διαβήτη, Νοσοκοµείο «ΜΗΤΕΡΑ», και τον κο Σάντι Νικολαρέα, ζωγράφο, συγγραφέα και Πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Κέντρου και Πολιτισμού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, για τους «μικρούς» μας φίλους, θα βρίσκεται εκεί η ομάδα της «ΤΡΟΦΟΥΠΟΛΗΣ», με διαδραστικά παιχνίδια και γνώσεις για τη σημασία της  υγιεινής διατροφής (παιδικό τμήμα 19:00-20:00 μμ).

Το μπουφέ μας θα είναι πλούσιο, χορταστικό και υγιεινό, φτιαγμένο αποκλειστικά με βιολογικά προϊόντα, αρτοσκευάσματα φτιαγμένα με αλεύρι Ζέας και επιδόρπια με γλυκαντικές ουσίες από το φυτό στέβια *.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με αγάπη και εκλεκτοί καλλιτέχνες, στηρίζοντας τις προσπάθειες μας για το Διαβήτη. Η Ραλλία Χρηστίδου και ο Στάθης Δρογώσης θα στολίσουν με τις όμορφες φωνές τους την εκδήλωσή μας.

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε, να διασκεδάσουμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και ιστορίες! Μια υπέροχη βραδιά, για προωθήσουμε τη δική μας έκφραση και αλληλεγγύη, αλλά και μια αφορμή ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για το  «Σακχαρώδη Διαβήτη».

Θα σας περιμένουμε όλους εκεί !

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.