Το Reduflux ανακουφίζει από την καούρα και την δυσπεψία.

Facebooktwitterpinterest

Άμεση δράση και ανακούφιση από την καούρα και δυσπεψία με το Reduflux™ της σειράς προϊόντων Benegast

Νέας γενιάς αλγινικό προϊόν για αποτελεσματικά γρήγορη και μακρά ανακούφιση από την καούρα και την δυσπεψία

Η φαρμακευτική εταιρεία Omega Pharma ανακοίνωσε την διάθεση του OTC προϊόντος Reduflux στην ελληνική αγορά το οποίο αποτελεί ένα πιστοποιημένο Ιατροτεχνολογικό προϊόν που παρέχει άμεση δράση και ανακούφιση[1] [2] από την καούρα και την δυσπεψία, ενώ διαρκεί έως και 4 ώρες.

Το 100% φυσικό ενεργό συστατικό Phycodolπου περιέχει, αποτελείται από υψηλής ποιότητας αλγινικό εκχύλισμα φαιοφυκών. Ο μηχανισμός δράσης του συστατικού Phycodol™ αλληλεπιδρά με τα γαστρικά υγρά του στομάχου, σχηματίζοντας έναν ανώτερο προστατευτικό φραγμό, ο οποίος καταστέλλει άμεσα την παλινδρόμηση των οξέων και παράλληλα εμποδίζει τον πόνο και την δυσφορία.

To προϊόν είναι κατάλληλο για ενήλικες, για παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών, για εγκύους, αλλά και κατά την περίοδο της γαλουχίας.

Το Reduflux™ δεν περιέχει ζάχαρη και έχει δροσερή γεύση μέντας, ενώ διατίθεται από τα φαρμακεία σε μασώμενα δισκία και σε υγρούς πόσιμους φακελίσκους.

Το νέο προϊόν ανήκει στη σειρά προϊόντων Benegast, την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων για το γαστρεντερικό σύστημα που καταπολεμά άμεσα και με φυσικό τρόπο τις διαταραχές του πεπτικού συστήματος.

Επιπλέον, μέσω του site www.myeupepsia.gr το οποίο υποστηρίζεται από την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων Benegast, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για το πεπτικό σύστημα και να ενημερωθούν εκτενώς για την βελτίωση της πέψης τους και την ενδυνάμωση της ευεξίας, μέσα από απλές συμβουλές που μπορούν να εφαρμόσουν στην καθημερινότητα τους.

[1] Randomized, controlled, single-blind, three-way crossover clinical investigation to evaluate the safety and efficacy of Reduflux™ in postprandial heartburn, A&R, Berlin 2013

[2] Strugala V et al. A randomized, controlled, crossover trial to investigate times to onset of the perception of soothing and cooling by the over-the-counter heartburn treatments J Int Med Res. 2010; 38: 449-457

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.