ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XL-S Medical

Facebooktwitterpinterest

 Το πρόγραμμα που κινητοποιεί γυναίκες και άνδρες για να χάσουν βάρος με φυσικό τρόπο!

 Το αδυνάτισμα γίνεται παιχνίδι! Η Κατερίνα Ζαρίφη,11 γυναίκες, 3 άνδρες και το XL-S Medical, το απόλυτα φυσικό σκεύασμα διαχείρισης του σωματικού βάρους της OmegaPharma, έρχονται να αποδείξουν ότι μπορεί κάποιος να χάσει έως και 3 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι μόνο με δίαιτα.

Το προϊόν έκπληξη της OmegaPharma, το XL-S Medical, που έχει καθιερωθεί ως Νo.1 προϊόν αδυνατίσματοςστην Ευρώπη στο χώρο του φαρμακείου, κάλεσε καθημερινούς ανθρώπους να λάβουν συμμετοχή στο πρόγραμμα «ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XLSMedical». Ανάμεσα σε 1.750 άτομα που δήλωσαν συμμετοχή στη σελίδα του στο Facebook, επιλέχθηκαν 11 γυναίκες και 3 άνδρες, οι οποίοι, ΜΑΖΙ με την Κατερίνα Ζαρίφη, θα χάσουν βάρος, φτάνοντας στον επιθυμητό στόχο για καθένα ξεχωριστά.

Σκοπός του προγράμματος «ΜΑΖΙ στο αδυνάτισμα με το XLSMedical» είναι η ενημέρωση γυναικών και ανδρών που επιθυμούν να ελέγξουν το βάρος τους, ότι μπορούν να το πραγματοποιήσουν χάρη στο XL-S Medical, το 100% φυσικό και κλινικά ελεγμένο προϊόν αδυνατίσματος που διατίθεται σε μορφή δισκίου ή stick μιας δόσης. Πρόκειται για σύμπλεγμα ινών οργανικής, φυτικής προέλευσης από φραγκοσυκιά, δρα μηχανικά και χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες.

Οι 14 συμμετέχοντες φωτογραφήθηκαν ΠΡΙΝ την έναρξη του προγράμματος. Στο παρακάτω video, δείτε στιγμιότυπα:http://youtu.be/uS6zNctUnOE

XLSMEDICAL 180 δισκία

2 δισκία x 3 φορές την ημέρα

XLSMEDICAL 90 sticks

1 stickx 3 φορές την ημέρα

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.