ΝΕΑ TOLERIANE ULTRA FLUIDE

Facebooktwitterpinterest

Εντατική καταπραϋντική και ενυδατική φροντίδα με νέα λεπτόρρευστη υφή, για το ευαίσθητο ακόμα και αλλεργικό δέρμα.

Η LA ROCHE-POSAY είναι η μάρκα που εμπιστεύονται και συστήνουν πάνω από 25.000 δερματολόγοι παγκοσμίως. Πρωτοπόρος στις μεγαλύτερες εξελίξεις στον τομέα της δερματολογίας, προσφέρει προϊόντα καθημερινής φροντίδας που καλύπτουν τις ανάγκες του ευαίσθητου, ακόμα και αλλεργικού δέρματος.

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο σε έκταση ζωτικό όργανο, το οποίο εκτίθεται καθημερινά σε εξωτερικούς παράγοντες οι οποίοι το καταπονούν. Το ευαίσθητο δέρμα είναι από τη φύση του πιο εύθραυστο στους εξωγενείς παράγοντες και η ευαισθησία του αποτελεί τη φυσιολογική αντίδραση του δέρματος σε έναν «επιθετικό παράγοντα», έχοντας σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη ερεθισμών.

Η LA ROCHE-POSAY, με κύριο γνώμονα την βελτίωση της ζωής του ευαίσθητου, ακόμα και αλλεργικού δέρματος αναπτύσσει προϊόντα με μινιμαλιστικές συνθέσεις, με τα απολύτως απαραίτητα συστατικά, κλινικά τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητα και ανοχή, σε ασφαλείς συσκευασίες ιδιαίτερης τεχνολογίας που διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα και ανοχή τους.
Ο καθαρισμός και η καθημερινή ενυδάτωση αποτελεί την κύρια ρουτίνα περιποίησης για τις γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα*, για αυτό η LA ROCHE-POSAY χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ανοχή, δημιούργησε πριν από 2 χρόνια τη TOLERIANE ULTRA για την καθημερινή ενυδάτωση του ευαίσθητου, ακόμα και αλλεργικού δέρματος.
Φέτος ανανεώνει τη σειρά προσθέτοντας τη ΝΕΑ TOLERIANE ULTRA FLUIDE που προσφέρει όλες τις ιδιότητες της TOLERIANE ULTRA, σε μια πιο ανάλαφρη και δροσερή υφή κατάλληλη, για το κανονικό ή μικτό δέρμα.

*Έρευνα LRP Ελλάδα, Νοέμβριος 2013

TOLERIANE ULTRA FLUIDE
ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΛΕΠΤΟΡΡΕΥΣΤΗ ΥΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΔΕΡΜΑ
ULTRA Ενυδατική
Η σύνθεση της είναι πλούσια σε ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ της LA ROCHE-POSAY, που έχει φυσική καταπραϋντική και αποδεδειγμένη θεραπευτική δράση κατά των ερεθισμών και ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ για άμεση άνεση και 24ωρη ενυδάτωση.

ULTRA Καταπραϋντική
Περιέχει NEUROSENSINE, ένα ισχυρό ενεργό συστατικό που προσφέρει έντονη καταπραϋντική δράση, ενώ καταπολεμά τους ερεθισμούς. Όταν εντοπίζει έναν εξωγενή ή ενδογενή «επιθετικό» παράγοντα, ενεργοποιεί την απελευθέρωση ειδικών μορίων, που αναστέλλουν πιθανή φλεγμονή εμποδίζοντας έτσι την αντιδραστικότητα και την υπερευαισθησία.
Μέρα με την ημέρα, η ευαισθησία του δέρματος ελαττώνεται και η άνεσή του αποκαθιστάται.
ULTRA Ασφαλής
Έχει καινοτομική συσκευασία που κλείνει ερμητικά επιτρέποντας και προστατεύοντας τη διατήρηση της αγνής, μινιμαλιστικής σύνθεσης με 0% συντηρητικά, paraben, άρωμα, λανολίνη, χρωστικές, αλκοόλη*. Το ερμητικό κλείσιμο αποτρέπει την επαναφορά προϊόντος μέσα στη συσκευασία προσφέροντας απόλυτη στεγανότητα από τον αέρα, εμποδίζοντας έτσι την επιμόλυνση και την οξείδωση του προϊόντος.  Η συσκευασία αποτελείται από 16 μέρη.

Η νέα υφή FLUIDE, είναι ανάλαφρη, και προσφέρει ένα πιο δροσερό και στεγνό τελείωμα που την καθιστά ιδανική για το κανονικό ή μικτό δέρμα.

Η νέα TOLERIANE ULTRA FLUIDE είναι δοκιμασμένη σε αλλεργικό και ατοπικό δέρμα χωρίς συμβιβασμό στην καλλυντική ευχαρίστηση. Έχει αγνή σύνθεση και είναι κατάλληλη, για το ευαίσθητο, πολύ ευαίσθητο ακόμα και αλλεργικό δέρμα. Είναι κατάλληλη για χρήση ακόμα και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, προσφέροντας ενυδατική και καταπραϋντική δράση.

*αιθυλική αλκοόλη

Η σειρά ΤΟLERIANE ULTRA περιλαμβάνει:

TOLERIANE ULTRA  με  0% συντηρητικά, paraben, άρωμα, λανολίνη, χρωστικές, αλκοόλη*
Σε πλούσια υφή κρέμας, ιδανική για το ευαίσθητο και αλλεργικό δέρμα.

TOLERIANE ULTRA DEMAQUILLANT 0% με  0% συντηρητικά, paraben, άρωμα, λανολίνη, χρωστικές, αλκοόλη*

Αφαιρεί με ασφάλεια το μακιγιάζ.
Είναι δοκιμασμένο σε ευαίσθητο, ακόμα και αλλεργικό δέρμα και σε άτομα με ευαίσθητα μάτια ή χρήστες φακών επαφής.
Είναι σε ειδική συσκευασία μονοδόσεων των 5ml, που διασφαλίζει την ασφάλεια της ‘μιας’ χρήσης επιτρέποντας την εύκολη μεταφορά.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.