Natural Spring Look από τη La Roche-Posay

Facebooktwitterpinterest

Η Άνοιξη είναι εδώ και ως σύμβολο της ανανέωσης και της φρεσκάδας, επιβάλλει φυσικές και φρέσκες αποχρώσεις που θα αναδείξουν τη φυσική ομορφιά και υγεία του δέρματος. Οι ανάλαφρες, αέρινες υφές έρχονται στο προσκήνιο. Το naturallook κυριαρχεί και αυτό σημαίνει αψεγάδιαστο δέρμα που ακτινοβολεί. Για αυτό λοιπόν, το makeup συνεχίζει να διαδραματίζει το σημαντικότερο ρόλο στο μακιγιάζ και την Άνοιξη. Ένα makeup σε ελαφριά υφή που προσφέρει ομοιόμορφη κάλυψη και παράλληλα δε βαραίνει το δέρμα.

Αυτή την Άνοιξη η LAROCHEPOSAYπροτείνει το TOLERIANE TEINT MINERAL, makeup σε υφή πούδρας, για υψηλή κάλυψη αλλά και φυσικό αποτέλεσμα. Το TOLERIANETEINTMINERAL συνδυάζεται άψογα με την HYDREANEBB CREAM και τη RESPECTISSIME ULTRA DOYX MASCARA για να χαρίσουν ομοιόμορφη, φυσική και λαμπερή όψη.

Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό επιλεγμένων δραστικών συστατικών υψηλής καθαρότητας, στην απολύτως απαραίτητη συγκέντρωση και στις μοναδικές υφές, οι ανοιξιάτικες προτάσεις τις LAROCHEPOSAYαναζωογονούν ακόμα και το ευαίσθητο δέρμα και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Η σωστή ενυδάτωση αποτελεί και τη βάση για ένα λαμπερό και υγιές δέρμα. Η HYDREANE ΒΒ CREAM της LAROCHEPOSAYείναι η 1ηBB κρέμα που σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος και προσφέρει πολλά οφέλη δράσεις σε 1 κίνηση.

  • 12ωρη ενυδάτωση και άνεση

  • Καταπραϋντική δράση

  • Φυσική κάλυψη και λάμψη

  • Αντηλιακή προστασία SPF 20

Η HYDREANE BB CREAM, είναι ιδανική για τις γυναίκες που αναζητούν μια φροντίδα με πολλαπλές χρήσεις και πολλαπλά οφέλη. Διατίθεται σε 2 αποχρώσεις.

Το ΤOLERIANE TEINT MINERAL, διορθωτικό makeup σε υφή πούδρας, είναι ιδανικό καθώς προσφέρει υψηλή κάλυψη όπως ένα fonddeteint και ανάλαφρο ματ αποτέλεσμα όπως μια πούδρα.

Με 100% μεταλλικές χρωστικές σε καθαρή μορφή, προσφέρει υψηλή κάλυψη που διαρκεί μέσα στην ημέρα και παράλληλα δε φράσσει τους πόρους. Χάρη στην ανάλαφρη υφή πούδρας, προσφέρει μεταξένιο τελείωμα και καλύπτει ομοιόμορφα, χωρίς να δημιουργεί αποτέλεσμα μάσκας ή να βαραίνει το δέρμα. Επιπλέον, απορροφά το σμήγμα εξασφαλίζοντας ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Με δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF 25 και αυστηρό διάγραμμα σύνθεσης είναι ιδανικό ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα. Σε μοντέρνα και πρακτική συσκευασία με καθρέφτη και σφουγγαράκι, ιδιαίτερα πρακτική για το νεσεσέρ ή την τσάντα για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα μέσα στην ημέρα.

Σύμφωνα με έρευνα της LAROCHEPOSAY, 9 στις 10 γυναίκες που το δοκίμασαν δήλωσαν ότι η όψη της επιδερμίδας τους βελτιώθηκε, ενώ το αποτέλεσμα ήταν φυσικό και λαμπερό. Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις.

Από το καθημερινό, φυσικό μακιγιάζ δε θα μπορούσε να λείπει η RESPECTISSIME ULTRA DOUX που θρέφει και διαχωρίζει φυσικά τις βλεφαρίδες.

Από την εφαρμογή έως και την αφαίρεσή της, η RESPECTISSIME ULTRA DOUX προσφέρει μια μοναδική εμπειρία απόλυτης θρέψης και απαλότητας στις βλεφαρίδες. Προσφέρει άνεση κατά την εφαρμογή αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας χάρη στην κρεμώδη σύνθεσή της με Έλαιο Argan και Boύτυρο Καριτέ, συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητές τους. Η φυσική της σύνθεση, επιτρέπει την εύκολη αφαίρεσή της στο ντεμακιγιάζ χωρίς να προκαλείται τριβή και ερεθισμός στα μάτια. Αυτό την καθιστά ιδανική ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα μάτια και τις χρήστριες φακών επαφής. Το απαλό και εύκαμπτο βουρτσάκι της, γλιστράει πάνω στις βλεφαρίδες χωρίς αντίσταση, ενώ παράλληλα τις αγκαλιάζει και τις διαχωρίζει, ακόμα και αυτές που είναι δύσκολο να προσεγγιστούν. Διατίθεται σε 2 αποχρώσεις, μαύρη και καφέ.

Απολαύστε τη φρεσκάδα της Άνοιξης και αφεθείτε στη φροντίδα της LAROCHEPOSAY

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.