Άμεση επίλυση, έπειτα από παρέμβαση του ΙΣΑ»

"Θέσεις με μισθό έως 20.000USD/μήνα σε μεγάλο ιδιωτικό όμιλο της Σαουδικής Αραβίας, Αθήνα 29.11-01.12.2019 Facebooktwitterpinterest

ΘΕΜΑ: «Άμεση επίλυση του προβλήματος πληρωμής 

 Σε συνέχεια της χθεσινής επιστολής του ΙΣΑ προς το ΓΝΣΑ «401» (αριθμ. πρωτ. 43587/20.03.2014), έπειτα από αίτημα ειδικευόμενων ιατρών, που υπηρετούν σε αυτό, αναφορικά με την μη καταβολή δεδουλευμένων εφημεριών αλλά και της μισθοδοσίας τους, επιθυμούμε να ενημερώσουμε τα έξης:

Πραγματοποιήθηκε άμεση επικοινωνία του ΙΣΑ με τις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες του 401 ΓΝΣΑ, οι οποίες μας ενημέρωσαν ότι η καθυστέρηση της καταβολής της μισθοδοσίας των εν λόγω ιατρών οφείλεται στην τροποποίηση του τρόπου πληρωμής. Παρόλα ταύτα με ιδία πρωτοβουλία των οικονομικών υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε η πληρωμή της μισθοδοσίας του μηνός Φεβρουαρίου 2014.

Αναφορικά με την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών, ενημερωθήκαμε ότι θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων 15 ημερών, ήτοι μόλις επιστρέψει το ένταλμα πληρωμής από τον Επίτροπο, ενόψει του νέου τρόπου πληρωμής.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι από 27.04.2014 η μισθοδοσία θα καταβάλλεται απευθείας από τον ΟΛΚΕΣ στους προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς των ιατρών.

Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά το εν λόγω θέμα, προς προάσπιση πάντα των ιατρών μελών του.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.