Pharmaton Vitamigen. Ο σύμμαχος στην καθημερινότητα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Facebooktwitterpinterest

Στις οθόνες μας βλέπουμε, από τις αρχές της χρονιάς, τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να μας παρουσιάζει με επιτυχία τα πολυβιταμινούχα της σειράς Pharmaton, σύμμαχό του για να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινότητας μας.

Ηθοποιός, σκηνοθέτης και πατέρας , ο Κων/νος Μαρκουλάκης αποτελεί παράδειγμα ανήσυχου πνεύματος. Με την καθημερινή λήψη ενός συμπληρώματος διατροφής Pharmaton ,ενισχύει σωματικά και πνευματικά τον εαυτό του. Έτσι διατηρεί την καλή του διάθεσή του, την αντοχή του και την αυτοσυγκέντρωσή του. Είναι η μάρκα που εμπιστεύεται και για αυτό αποφάσισε να γίνει «Πρεσβευτής» και να ενημερώσει τόσο για την ποιότητα όσο και για την τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητάς της.

Τo γνωστό πολυβιταμινούχο Pharmaton Vitamigen® περιέχει το κατάλληλο συνδυασμό από βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και Ginseng Extract G115 στη σωστή αναλογία και ποσότητα χαρίζοντας στον οργανισμό φυσική και πνευματική ευεξία κάθε στιγμή. Σύμφωνα με έρευνες βελτιώνει την ποιότητα ζωής έως 86% περισσότερο σε σχέση με πολυβιταμινούχα που δεν περιέχουν Ginseng G115 και είναι το μόνο πολυβιταμινούχο με κλινικές μελέτες  αποτελεσματικότητας . (1)

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες στο χώρο του θεάματος, τόσο στο θέατρο τονκινηματογράφου, αλλά και στην τηλεόραση, μετρά πολλές επιτυχίες τα τελευταία 20 χρόνια και δίκαια θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του.

Φέτος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει αναλάβει με πολύ μεγάλη επιτυχία την σκηνοθεσία, μετάφραση αλλά και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους μιας απαιτητικής θεατρικής παράστασης της οποίας οι πολλές υποχρεώσεις τον κρατούν αρκετές ώρες απασχολημένο. Πώς τα καταφέρνει; Με PharmatonVitamigen φυσικά!

Βιβλιογραφία:

1.Caso Marasco A Vargas Ruiz R Salas Villagomez, Bouble blind study of multivitamin complex supplement with Ginseng extract DRUGS EXPTL CLIN. RES XXII (6) 323-329 (1996)

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.