“Μαμά, ΜΠΟΡΕΙΣ! – Η ενημέρωση και η υποστήριξη βοηθούν τον θηλασμό να πετύχει”.

Facebooktwitterpinterest

Το mitrikosthilasmos.com -ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος ελληνόφωνος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας- στα πλαίσια των δράσεών του για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού 2013 διοργανώνει την 5η επιστημονική-ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Μαμά, ΜΠΟΡΕΙΣ! – Η ενημέρωση και η υποστήριξη βοηθούν τον θηλασμό να πετύχει”.

 

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν” έγκριτοι επιστήμονες, (παιδίατροι, μαίες και σύμβουλοι θηλασμού) μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για τον μητρικό θηλασμό, θα δώσουν  απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα, ρίχνοντας ταυτόχρονα φως στις πτυχές που βοηθούν στην επιτυχία του!

 

Το δικαίωμα στη γνώση είναι δωρεάν! Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, γονείς, επαγγελματίες υγείας και κάθε ενδιαφερόμενο ή φίλο του μητρικού θηλασμού!

 

Πριν την έναρξη της ημερίδας θα γίνονται εγγραφές και θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης στους εγγεγραμμένους.

 

Θέματα όπως οι πρώτες μέρες στο μαιευτήριο και το σπίτι, εδραίωση θηλασμού -συχνά λάθη και παγίδες, εργαζόμενη μητέρα και συνέχιση του θηλασμού, δημιουργία ατομικής τράπεζας μητρικού γάλακτος κ.α. θα αναπτυχθούν σε αυτή την ημερίδα!

 

Δωράκια και εκπλήξεις περιμένουν όλες μας τις φίλες ενώ για τους μικρούς μας φίλους θα λειτουργεί εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης!

 

Προσκαλέστε φίλους μέσω facebook: www.facebook.com/events/1417494871811314

Να είστε όλοι εκεί, γιατί η ενημέρωση και η υποστήριξη βοηθούν τον θηλασμό να πετύχει!!

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.