Σαρκώδη χείλη: Τρόποι να τα αποκτήσεις

Facebooktwitterpinterest

Πολλές γυναίκες θα ήθελαν να αποκτήσουν σαρκώδη ζουμερά χείλη και μερικές από αυτές το καταφέρνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Εσείς το ξέρατε πως μπορείτε να έχετε πλούσια χείλη χωρίς καμία αισθητική επέμβαση, αλλά με ενισχυτικά χειλιών ή lip plumpers; Κι όμως γίνεται! Ποια είναι όμως τα υπέρ και τα κατά κάθε τρόπου;

Όσον αφορά τα ενισχυτικά χειλιών ή τα lip plumpers τα αποτελέσματα είναι προσωρινά καθώς λειτουργούν ερεθίζοντας τα χείλη και προκαλώντας τους ένα ελαφρύ πρήξιμο. Πωλούνται σε μορφή λιπστικ ή λιπ γκλος και περιέχουν συστατικά όπως καφεΐνη, μέντα, κανέλα ή μινθόλη. Πρόκειται για έναν οικονομικό τρόπο, αλλά η συγκεκριμένη λύση είναι προσωρινή. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται συχνά, διότι μπορεί να προκαλέσουν υπερβολικό ερεθισμό και να βλάψουν τα χείλη σας. Τέλος, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές αν αποφασίσετε να τα δοκιμάσετε διότι τα ενισχυτικά συστατικά που περιέχουν προκαλούν αλλεργίες σε μερικούς ανθρώπους.

Από την άλλη πλευρά η αισθητική επέμβαση, όπως λέει ο όρος, είναι μια επέμβαση, η οποία έχει μόνιμο αποτέλεσμα και γίνεται με μορφή ενέσεων και ενθεμάτων που διαρκούν από κάποιες εβδομάδες μέχρι και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Πέρα από τη μεγάλη διάρκεια, αυτός ο τρόπος αυξητικής χειλιών έχει και πολλές επιλογές, αφού υπάρχει μια ευρεία γκάμα υλικών για τις ενέσεις και τα ενθέματα (υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, σιλικόνη κ.ά.). Έτσι, με τη συμβουλή του ειδικού μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν. Βέβαια, και αυτός ο τρόπος δεν έχει μόνο υπέρ, αλλά και κατά, όπως το μεγάλο κόστος της επέμβασης, καθώς και την πιθανότητα αλλεργίας, πρηξίματος ή μόλυνσης.

Η επιλογή είναι δική σας!

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.