Εβδομάδα προληπτικού ελέγχου αλλεργιών στη Βιοιατρική

Facebooktwitterpinterest

allergiasΕβδομάδα προληπτικού ελέγχου αλλεργιών στη Βιοιατρική

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, συνδιοργανώνει και φέτος την Εβδομάδα προληπτικού ελέγχου αλλεργιών που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας-ΕΕΑΚΑ με την ευγενική χορηγία της SIEMENS. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε όλους να ελέγξουν την ευαισθησία τους σε βασικά αλλεργιογόνα, δηλαδή τυπικά αθώες ουσίες του περιβάλλοντος (π.χ. γύρη από φυτά) που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 20 έως τις 25 Μαΐου 2013, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διενεργήσουν ΔΩΡΕΑΝ (με μέγιστο αριθμό εξεταζομένων 1.200 άτομα) ένα γενικό τεστ ανίχνευσης αλλεργικής αντίδρασης (Test panel) σε 12 βασικά αλλεργιογόνα (ακάρεα σκόνης, επιθήλια σκύλου-γάτας, μούχλα, γύρη δέντρων, αγριόχορτο, πεντάνευρο, περδικούλι).

Kατά τη διάρκεια της δράσης, κάθε πρόσθετη ειδική αιματολογική εξέταση RAST (ανίχνευση των αντισωμάτων που προκαλούν τις αλλεργικές αντιδράσεις),
θα προσφέρεται στην συμβολική τιμή των 4 €, ώστε να δοθεί σε όλους η δυνατότητα μίας όσο το δυνατόν πληρέστερης αλλεργιολογικής εκτίμησης.

Πληροφορίες για τη Δράση στα τηλέφωνα 210 69 66 100 για την Αθήνα και 2310 459 660 για την Θεσσαλονίκη.
Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.bioiatriki.gr/allergies

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.