Μπρουσκέτες Λαχανικών

Facebooktwitterpinterest

Στην γειτονική Ιταλία τις λατρεύουν και συνοδεύουν με αυτές τα κυρίως πιάτα τους αλλά και το κρασί τους ή το ποτό τους. Εμείς θα τις παρουσιάσουμε και θα τις προτείνουμε ως ένα ελαφρύ βραδινό ή εναλλακτικά ως λύση για να συνοδέψουν οι καλεσμένοι σας το κρασί τους.

Θα χρειαστείτε λίγα λεπτά για να τις φτιάξετε αφού η παρασκευή τους είναι πανεύκολη.

Υλικά: Ποικιλία λαχανικών (όπως ντομάτα, πιπεριές, κολοκυθάκι κ μελιτζάνα), Ελιές, Μπαγκέτα ολικής , Ελαιόλαδο και μπαχαρικά (οπωσδήποτε βασιλικό!).
Βήμα 10  : Κόβετε το ψωμί σε λεπτές φέτες και το ψήνετε.
Βήμα 2:Κόβετε τα λαχανικά σε μικρούς κύβους και τις ελιές σε ροδέλες, ενώ μπορείτε να ψήσετε για λίγο την μελιτζάνα και τις πιπεριές. Τα τοποθετείτε όλα σε ένα μπολ, προσθέτετε μπαχαρικά τις αρεσκείας σας και το μίγμα σας είναι έτοιμο.
Βήμα 30 : Τοποθετείτε λίγες σταγόνες ελαιόλάδου σε κάθε ψημένη φέτα ψωμιού και έπειτα προσθέτετε μία κουταλιά της σούπας από το μίγμα σας!
Μπορείτε να τα απολαύσετε σκέτα ή σε συνδυασμό με μία πράσινη σαλάτα!
Σίγουρα θα τα λατρέψετε! 
Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.