ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ,

Facebooktwitterpinterest

Στη Διευθύντρια Καρδιοχειρουργικής Κλινικής Ευρωκλινικής Αθηνών, Καρδιοχειρουργό, Επίκουρο Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Cornell, των ΗΠΑ κα. Μαρία Αρώνη, απονεμήθηκε το παγκοσμίου κύρους βραβείο Premio IpaziaFeminine Excellence in the Mediterranean 2012” για το εξαίρετο έργο που έχει προσφέρει διεθνώς μέσα από την επιστημονική της δράση.

 

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 23 Νοεμβρίου στη Γένοβα της Ιταλίας, στα πλαίσια του φεστιβάλ “Dell’ Eccellenza al Femminile”, το οποίο έχει λάβει ως τώρα τρία βραβεία από τον πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας κ. Giorgio Napolitano.

 

Το εν λόγω βραβείο τιμά γυναίκες από τις χώρες της Μεσογείου, που με το έργο τους έχουν συνεισφέρει σε διάφορους τομείς της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και επιστημονικής ζωής σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής, κος Παύλος Τρυποσκιάδης, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που συνεργαζόμαστε με ανθρώπους του βεληνεκούς της κας Μαρίας Αρώνη. Συγχαίρουμε την κα. Μαρία Αρώνη, για  τη σημαντική αυτή διάκριση, η οποία επιβεβαιώνει το κορυφαίο επίπεδο των συνεργαζόμενων ιατρών του Ομίλου Ευρωκλινικής. Ο Καρδιοχειρουργικός Τομέας, μέλος του οποίου είναι η κα. Μαρία Αρώνη, παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας , αντίστοιχες με εκείνες των κορυφαίων κέντρων του εξωτερικού».

 

 

Καρδιοχειρουργική Κλινική Ευρωκλινικής Αθηνών

Αντιμετώπιση περιστατικών οποιασδήποτε βαρύτητας 24 ώρες το 24ωρο.

 Οι θεραπευτικές υπηρεσίες της καρδιοχειρουργικής κλινικής παρέχονται σε 24ωρη βάση και καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης Καρδιοχειρουργικής. Την τελευταία δεκαετία έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 3.500 καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις, με αποτελέσματα σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα. Παράλληλα με το κλινικό της έργο, η Καρδιοχειρουργική Κλινική της Ευρωκλινικής Αθηνών συνεργάζεται επιστημονικά και ερευνητικά με το Texas Heart Institute του Χιούστον και με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών πάνω στην έρευνα της στεφανιαίας νόσου και της δημιουργίας αθηρωματικής πλάκας.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.