Tι είναι η ορθοβιοτική

Tι είναι η ορθοβιοτική Facebooktwitterpinterest

ΥΓΕΙΑ, το πολυτιμότερο αγαθό. Στη σύγχρονη Ελλάδα, δυστυχώς, η έννοια της φροντίδας της υγείας έχει ταυτιστεί για ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού με τις ετήσιες διαγνωστικές εξετάσεις. Τα γνωστά check-up, εφόσον γίνονται συστηματικά, έχουν τη χρησιμότητά τους και αποτελούν κομμάτι της πρόληψης, της δευτερογενούς πρόληψης.

Η πρωτογενής πρόληψη όμως είναι η πιο σημαντική και καθοριστική για την υγεία μας. Ταυτίζεται με το θεμελιώδες «πιστεύω» της ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗΣ και αποτελεί το τμήμα υπηρεσιών της που ασχολείται με τον εντοπισμό και την αποφυγή των κινδύνων που απειλούν τη ζωή μας.

Στην ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ, αφού μελετήσουμε το ιατρικό προφίλ σας και αναλύσουμε μαζί το πώς γερνάτε, θα φτιάξουμε τη δική σας, ατομική συνταγή ζωής.

Είναι σίγουρο ότι μπορούμε να ανακόψουμε τη διαδικασία γήρατος, όπως είναι σίγουρο ότι η ευεξία και η πνευματική διαύγεια σε προχωρημένη ηλικία είναι εφικτές.

Για εμάς στην ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ, η καλή υγεία βασίζεται σε έναν επιστημονικό, έξυπνο και καθημερινό προγραμματισμό που ξεκινάει από τη θετική αντιμετώπιση της ζωής.
Για όλους μας, ο στόχος είναι ένας:

“Σε κάθε ηλικία να απολαμβάνετε ζωντάνια, αισιοδοξία, ένα δυνατό σώμα και ένα δημιουργικό μυαλό!”

Ελεάνα Παπαχαραλάμπους
Διευθύνων Σύμβουλος Ορθοβιοτικής Ιατρικής

400π.Χ. : “Κάλλιον προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν”

Ιπποκράτης

2011 μ.Χ. : “Τα παιδιά που θα ζήσουν 130 χρόνια έχουν ήδη γεννηθεί”

Καθ. John Wilmoth Berkeley

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.