Το Becel pro-activ φροντίζει την καρδιά μας και… προσφέρει μια εξέταση ολικής χοληστερίνης δωρεάν

Facebooktwitterpinterest

Το Becel pro-activ φροντίζει την καρδιά μας και με την αγορά μιας οποιασδήποτε συσκευασίας μαργαρίνης Becel pro-activ 250 γρ. ή 500 γρ. για τη μείωση της χοληστερίνης, μας προσφέρει μια εξέταση ολικής χοληστερίνης δωρεάν σε οποιοδήποτε παράρτημα του ομίλου Euromedica!

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής του Becel pro-activ είναι να μας ευαισθητοποιήσει και να μας κινητοποιήσει να ελέγξουμε τα επίπεδα της χοληστερίνης μας. Γιατί η χοληστερίνη δεν έχει συμπτώματα και μας αφορά όλους αφού 1 στους 3 Έλληνες έχει υψηλή χοληστερίνη και οι 7 στους 10 δεν το γνωρίζουν. Η εξέταση ακόμα και για άτομα μικρότερης ηλικίας, αθλητές ή και άτομα με φυσιολογικό βάρος είναι λοιπόν απαραίτητη.

Τα προϊόντα της πράσινης σειράς Becel pro-activ έχουν σχεδιαστεί ειδικά για όσους θέλουν να βελτιώσουν το λιπιδαιμικό τους προφίλ, αφού «εφοδιάζουν» τον οργανισμό με την απαραίτητη ποσότητα φυτικών στερολών και μειώνουν αποτελεσματικά την LDL «κακή» χοληστερίνη από 7% έως 10%, σε 2-3 εβδομάδες, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Βρείτε τις ειδικές συσκευασίες Becel pro-activ στα ψυγεία των Super market, προσκομίστε την κάρτα ατομικής εξέτασης που θα βρείτε στο εσωτερικό τους στο παράρτημα του ομίλου Euromedica που σας εξυπηρετεί και κάντε επιτόπου μια εξέταση ολικής χοληστερίνης.

Τόσο εύκολα και απλά!

Μάθετε το κοντινότερο σε εσάς παράρτημα, τηλεφωνώντας στο 213 0178502 ή μπαίνοντας στο επίσημο site της Euromedica.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.