Πλαστική αιδοίου

Facebooktwitterpinterest

Το Designer Laser Vaginoplasty (DLV) είναι η αισθητική χειρουργική ενίσχυση των αιδοιικών δομών, των μεγάλων χειλέων, του εφηβαίου, του περινέου, της εισόδου του κόλπου και του υμένα. Το DLV έχει προσφέρει δημιουργικές θεραπευτικές λύσεις σε ασθενείς από περισσότερες από 50 πολιτείες και 30 χώρες. Η τεράστια αυτή εμπειρία και δημιουργική εξειδίκευση μας καθιστά ικανούς να προβαίνουμε στο σχεδιασμό επεμβάσεων με αισθητικά κριτήρια που ανταποκρίνονται ταυτόχρονα στις ατομικές απαιτήσεις και τις επιθυμίες του ασθενούς.

Πολλοί μας έχουν ζητήσει να τους δώσουμε ένα παράδειγμα καλαίσθητου αιδοίου. Απευθυνθήκαμε στους ασθενείς μας και η απάντηση που πήραμε ήταν: τα μοντέλα του Playboy.

Παρά το γεγονός ότι η εμπειρία που διαθέτουμε μας καθιστά ικανούς να σχεδιάσουμε σχεδόν οτιδήποτε και αν ζητήσει κανείς, οι συνηθέστερες επεμβάσεις DLV που εφαρμόζουμε είναι οι εξής:

Μειωτική χειλεοπλαστική με λέιζερ : σμίλευση των επιμηκών ή άνισων μικρών χειλέων (εσωτερικά χείλη) σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ασθενούς. Οι περισσότερες γυναίκες ομολογούν πως δεν θέλουν τα μικρά εσωτερικά χείλη να προεξέχουν πέρα από τα μεγάλα εξωτερικά χείλη. Πολλές γυναίκες φέρνουν μαζί τους περιοδικά Playboy, λέγοντας πως θέλουν να αποκτήσουν την εμφάνιση των μοντέλων. Με τη μειωτική χειλεοπλαστική με λέιζερ μπορούμε να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες κάθε γυναίκας. Οι τεχνικές χειλεοπλαστικής χρησιμοποιούνται επίσης για την αποκατάσταση περιπτώσεων που οφείλονται στη διαδικασία της γήρανσης, τον τοκετό, σε πληγές ή τραυματισμούς.

Μειωτική χειλεοπλαστική με λέιζερ με μείωση της ακροποσθίας (περίσσεια δέρματος στα πλαϊνά τμήματα της κλειτορίδας): προσφέρει γνήσιο αισθητικό αποτέλεσμα μοντέλου του playboy. Οι γυναίκες μας έχουν πει πως θέλουν το δέρμα να περιβάλλει κομψά την κλειτορίδα. Η μείωση του πλεονάσματος ακροποσθίας παρέχει την επιθυμητή αισθητική ενίσχυση του κλειτοριδικού δέρματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις γυναικών που επιλέγουν τη μειωτική χειλεοπλαστική απαιτείται μείωση της ακροποσθίας για την επίτευξη ολοκληρωμένου αισθητικού αποτελέσματος.

Περινεοπλαστική με λέιζερ : για την ανάπλαση του περινέου που παρουσιάζει χαλάρωση ή γήρανση. Με την επέμβαση αυτή χρησιμοποιείται επίσης για την αποκατάσταση της χαλάρωσης των μεγάλων χειλέων (εξωτερικά χείλη) και των μικρών χειλέων. Συνολικά, η επέμβαση παρέχει νεανική και καλαίσθητη εμφάνιση του αιδοίου.

Αυξητική χειλεοπλαστική : προσφέρει αισθητική ενίσχυση και νεανική εμφάνιση των μεγάλων χειλέων μέσω μεταμόσχευσης αυτόλογου μοσχεύματος (αφαίρεση λίπους από τον ασθενή μέσω λιπογλυπτικής και μεταμόσχευσή του στα μεγάλα χείλη.)

Λιποπλαστική αιδοίου : για την απομάκρυνση του ανεπιθύμητου λίπους από το εφηβαίο και τα άνω τμήματα των μεγάλων χειλέων. Μέσω της λιπογλυπτικής μπορεί να επιτευχθεί εξομάλυνση των άκομψων προεξοχών λίπους στην περιοχή, για τη δημιουργία ενός καλαίσθητου περιγράμματος.

Συνδυασμός DLV και LVR Οι επεμβάσεις LVR και DLV μπορούν να διεξαχθούν από κοινού. Μπορούν επίσης να διεξαχθούν σε συνδυασμό με τις περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένων των πολύ δημοφιλών εξ αυτών, όπως η λιπογλυπτική, τα εμφυτεύματα στήθους, η μείωση στήθους, η κοιλιοπλαστική, η πλαστική της μύτης και η βλεφαροπλαστική.

Υμενοπλαστική (αναδόμηση του παρθενικού υμένα): για την αποκατάσταση του παρθενικού υμένα σαν να μην έχει συμβεί ποτέ τίποτα. Το Laser Vaginal Rejuvenation Institute κατανοεί τις ανάγκες γυναικών από κάθε κουλτούρα που επιδεικνύει ευαισθησία στα ζητήματα αυτά λόγω πολιτισμικών, κοινωνικών ή θρησκευτικών λόγων.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.