Φαρίν Λακτέ Nestlé®. Η πιο μεγάλη ιστορία.

Φαρίν Λακτέ Nestlé®. Η πιο μεγάλη ιστορία. Facebooktwitterpinterest

 Ξέρατε ότι η Φαρίν Λακτέ Nestlé®  ήταν η πρώτη βρεφική τροφή στον κόσμο που παρασκευάστηκε το 1867 από τον φαρμακοποιό Henri Nestlé;  

Ο Henri ήταν το 11ο από τα 13 παιδιά μιας οικογένειας που όμως επλήγη, όπως πολλές άλλες την εποχή εκείνη, από την υψηλή νηπιακή θνησιμότητα εξαιτίας της φτώχιας, των κακών συνθηκών υγιεινής και του υποσιτισμού. Το γεγονός ότι ‘έχασε’ πρόωρα τα μισά του αδέρφια, τον έκανε ιδιαίτερα ευαίσθητο στις δοκιμασίες των μικρών παιδιών και μεγαλώνοντας αφιέρωσε όλες του τις δυνάμεις και τους οικονομικούς του πόρους στην προσπάθεια εξεύρεσης μιας κατάλληλης τροφής για μωρά. Έτσι, μία μέρα χάρη στην ανακάλυψή του κατάφερε να σώσει τη ζωούλα ενός παιδιού, του μικρού Wanner!

 

Από τότε, έχουν περάσει 145 χρόνια για τη Nestlé®, κατά την διάρκεια των οποίων έχει χτίσει μια μοναδική εμπειρία στη βρεφική και παιδική διατροφή, διατηρώντας πάντα ως πρωταρχικό της στόχο την παροχή μιας πλήρους σειράς βρεφικών και παιδικών τροφών, ιδανικών για τις μικρές κοιλίτσες που απαιτούν μεγάλη διατροφική αξία.

 

Η Nestlé®, από την αρχή της δημιουργίας της, εξελίσσεται διαρκώς με στόχο τα προϊόντα της να παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα θρεπτικών συστατικών. Αποτελώντας τη Νο. 1 εταιρεία Βρεφικής Διατροφής στον κόσμο, έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών, ακολουθώντας πάντοτε τις πιο σύγχρονες παιδιατρικές μελέτες.  Ειδικά στο ξεκίνημα της νέας ζωής, μετά το μητρικό γάλα, η Nestlé® φροντίζει να προσφέρει ό,τι καλύτερο για τα μωράκια.

Οι διατροφικά εμπλουτισμένες Βρεφικές Κρέμες δημητριακών Nestlé®, με ενεργείς καλλιέργειες Bifidus BL, προσφέρουν στα βρέφη πρόσθετες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην κάλυψη των βασικών διατροφικών τους αναγκών. Επιπλέον, χάρη στην αποκλειστική παραγωγική διαδικασία της Nestlé® οι υδατάνθρακες των δημητριακών διασπόνται σε μικρότερα μόρια, απελευθερώνοντας έτσι τη φυσική γλυκύτητα τους και καθιστώντας τες ιδιαίτερα εύπεπτες και νόστιμες. Τέλος, οι βρεφικές κρέμες Nestlé® βοηθούν στην υποστήριξη της φυσικής άμυνας των βρεφών καθημερινά, καθώς περιέχουν Immunonutrients, όπως σίδηρο, ψευδάργυρο, βιταμίνη Α και βιταμίνη C.

H Φαρίν Λακτέ Nestlé®, πάντα κοντά στις μαμάδες και τα μωράκια τους, μοιράζεται μαζί τους συμβουλές και χρήσιμες ιδέες μέσω του Facebook  http://www.facebook.com/NestleBaby.gr και της ιστοσελίδας www.nestlebaby.gr.

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 145 χρόνων της Φαρίν Λακτέ Nestlé®, οι μανούλες που θα επισκεφθούν τη σελίδα στο Facebook θα ανακαλύψουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.