Πολυθεματικό Σεμινάριο Διαιτολογίας

Πολυθεματικό Σεμινάριο Διαιτολογίας Facebooktwitterpinterest

Πολυθεματικό Σεμινάριο ΔιαιτολογίαςΔωρεάν Πολυθεματικό Σεμινάριο διοργάνωσε ο τομέας σπουδών Διαιτητικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.

 

Το σεμινάριο άνοιξε με την εισήγηση από την διαιτολόγο-διατροφολόγος Γιώτα Καρακασίδου, η οποία μίλησε για την αξία των προϊόντων ολικής άλεσης.Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Σωτήρης Δαργκίνης, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα απορρόφησης και διάθεσης μικροδιατροφικών στοιχείων. Το σεμινάριο έκλεισε με την εισήγηση της διατροφολόγου-διαιτολόγου Δάφνης Νταλάπα, η οποία μίλησε για τις διατροφικές ετικέτες.

 

Την εκδήλωση υποστήριξαν οι εταιρίες τροφίμων NESTLE, BARILLA, SOLGAR, WISH BARS, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, οι οποίες μοίρασαν προϊόντα τους στους συμμετέχοντες.

 

Το σεμινάριο διοργάνωσε ο τομέας Διαιτητικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και η  διαιτολόγος-διατροφολόγος, μέλος του ΙΔΜΕ και καθηγήτρια του ΙΕΚ ΞΥΝΗ κα Κική Γούτα, και το παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον σπουδαστές των τομέων διαιτολογίας, υγείας και ομορφιάς.

 

Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της γενικότερης διοργάνωσης εκδηλώσεων και σεμιναρίων εξειδίκευσης από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, που στόχο έχουν να εξοικειώσουν τους σπουδαστές με θέματα ειδικού ενδιαφέροντος σχετικά με το επάγγελμα που επέλεξαν.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.