H Reckitt Benckiser λανσάρει το Nurofen Express

Facebooktwitterpinterest


Οι φαρμακοποιοί είναι σε θέση να προσφέρουν στους ασθενείς ένα εξαιρετικά γρήγορο και αποτελεσματικό αναλγητικό.

 

Η Reckitt Benckiser διαθέτει  στην αγορά το νέο Nurofen Express το οποίο περιέχει  το υδατοδιαλυτό άλας της ιβουπροφαίνης (Sodium ιβουπροφαίνη)  το οποίο επιτυγχάνει θεραπευτικά επίπεδα  δυο φορές  ταχύτερα από τα κλασικά δισκία.

Πρόσφατη μελέτη έδειξε  ότι τα σημαντικότερα πράγματα τα οποία οι άνθρωποι ζητούν από ένα παυσίπονο είναι η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα. Το Nurofen Express παρέχει στους φαρμακοποιούς τη δυνατότητα να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα προϊόν της οικογένειας του Nurofen το οποίο μπορεί να καταπολεμήσει τον πόνο ακόμη πιο γρήγορα.  Έτσι  το Nurofen Express αποδεδειγμένα επαναφέρει  τους πελάτες του φαρμακοποιού στο ρυθμό τους  γρηγορότερα, μειώνοντας σημαντικά τον πόνο που προκαλεί διάσπαση της προσοχής και τους αποσπά από τις καθημερινές τους  ασχολίες.

Το νέο όνομα του Nurofen Express δημιουργήθηκε ειδικά έτσι ώστε να μεταφέρει το άμεσο μήνυμα της ταχείας δράσης του προϊόντος με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να μπορούν να καταλάβουν άμεσα τα οφέλη του προϊόντος. Επίσης, η νέα συσκευασία φέρει ένα διακριτικό λογότυπο -με γρήγορη κίνηση προς τα εμπρός- παράλληλα με το πλέον αναγνωρίσιμο λογότυπο με τον στόχο με σκοπό να υπογραμμίζει διπλά το μήνυμα της ταχείας ανακούφισης.

Η κα Άννα Δουρίδα, Category Manager OTC & Personal Care   της Reckitt Benckiser Ελλάδος σχολιάζει: «Γνωρίζουμε από έρευνες μας ότι το Nurofen Express είναι ακριβώς αυτό που ζητούν οι καταναλωτές. Η νέα πρόταση  δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες της υγείας να προτείνουν ένα φαρμακευτικό ιδιοσκεύασμα που

  • Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τον πόνο
  • Είναι πολύ καλά ανεκτό και
  • Επιτρέπει τον πάσχοντα να συνεχίσει την καθημερινή δραστηριότητά του

 

 

 

 

 

 

Το Nurofen Express διατίθεται σε δισκία, αντιμετωπίζει όλες τις συνηθισμένες μορφές πόνου και εγγυάται γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση στους πονοκεφάλους,  τον  πονόδοντο, τα πιασίματα  και τους πόνους περιόδου.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.