Ασφάλειαι Μινέττα: Νέο πρόγραμμα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης

Facebooktwitterpinterest

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας, δημιουργεί το νέο πρόγραμμα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης COMFORT αναβαθμίζοντας την ήδη πετυχημένη συνεργασία της με την ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Το νέο πρόγραμμα COMFORT απευθύνεται τόσο σε παιδιά και νέους μέχρι 17 ετών (JUNIOR COMFORT) όσο και σε ενήλικες μέχρι και 65 ετών (SENIOR COMFORT). Με ολικά καταβαλλόμενα ασφάλιστρα που ξεκινούν από € 50,02 και δεν ξεπερνούν τα € 112,28 οι ασφαλισμένοι απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και πολλαπλά προνόμια έχοντας στη διάθεση τους κορυφαίους ιατρούς επιστήμονες και σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Τονίζεται ότι η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αποτελεί κορυφαίο φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στη χώρα μας και αριθμεί 26 διαγνωστικά εργαστήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα COMFORT, παρότι είναι ένα πλήρως ανεξάρτητο προϊόν της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, μπορεί να λειτουργήσει και συμπληρωματικά προς τα υπάρχοντα προγράμματα που προσφέρει η Εταιρία.
http://www.nextdeal.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.