Βασική Περίθαλψη για Όλους από την AXA

Facebooktwitterpinterest

Η Υγεία αποτελεί για όλους μας το πολυτιμότερο αγαθό. Για το λόγο αυτό η ΑΧΑ, ανταποκρινόμενη σε αυτή την ανάγκη, δημιούργησε σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα Υγείας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ασφαλισμένων, που αλλάζουν από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι και τη τρίτη ηλικία.
Με αυτόν τον τρόπο οι ασφαλισμένοι μπορούν να είναι σίγουροι ότι μια εταιρία με παγκόσμια δύναμη βρίσκεται δίπλα τους για να διασφαλίσει την υγεία τους και να εξασφαλίσει τις δαπάνες της.

Κάλυψη

Καλύπτεται το 100% της δαπάνης νοσηλείας των ασφαλισμένων έως του ποσού των € 700.000 σε περίπτωση που νοσηλευθούν στην Ελλάδα ή σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το 80% σε περίπτωση που νοσηλευθούν σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Νοσηλεία
Σε περίπτωση νοσηλείας, καλύπτεται η παραμονή των ασφαλισμένων με υψηλό ημερήσιο νοσήλιο, στα καλύτερα δωμάτια των μεγαλύτερων ιδιωτικών νοσοκομείων, νοσήλειο το οποίο διπλασιάζεται σε περιπτώσεις νοσηλείας στο εξωτερικό στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας καθώς και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Καλύπτονται όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις που θα γίνουν στο νοσοκομείο είτε χρειαστεί νοσηλεία είτε όχι, με υψηλές αμοιβές Χειρουργών / Αναισθησιολόγων.

Παρέχεται η δυνατότητα νοσηλείας στα μεγαλύτερα Ιδιωτικά νοσηλευτήρια της χώρας.

Αναλαμβάνεται από την εταιρεία η απευθείας εξόφληση της δαπάνης νοσηλείας των ασφαλισμένων, αν επιλέξουν να νοσηλευθούν σε συμβεβλημένο νοσηλευτήριο (οι ασφαλισμένοι συμμετέχουν μόνο στο τυχόν επιπλέον ποσό).

Συμμετοχή πελάτη
Καλύπτονται όλα τα έξοδα των ασφαλισμένων από το πρώτο ευρώ.

Επιπλέον παροχές

Σε περίπτωση που οι ασφαλισμένοι βρεθούν σε περιοχή που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει κάποιο έκτακτο ιατρικό περιστατικό, η εταιρεία καλύπτει για τα έξοδα που θα πραγματοποιήσουν οι ασφαλισμένοι για να μπορέσουν να μεταφερθούν στο κοντινότερο νοσηλευτήριο, κάνοντας χρήση της κάλυψης επείγουσας αερομεταφοράς.
Καλύπτονται τα έξοδα που θα χρειασθεί να γίνουν σε περίπτωση χρήσης αποκλειστικής νοσοκόμου ή συνοδού παιδιού.
Καλύπτονται τα έξοδα ασθενοφόρου σε περίπτωση μεταφοράς των ασφαλισμένων από και προς το νοσοκομείο.
Δίνεται η δυνατότητα στους ασφαλισμένους να επιλέξουν να πληρώνονται τα ασφάλιστρα του ασφαλιστηρίου τους από την Εταιρία, σε περίπτωση ανικανότητάς τους για εργασία.
Σε περίπτωση νοσηλείας για σοβαρά περιστατικά και με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτηση, δίνεται από την εταιρεία προκαταβολή το 50% της δαπάνης των ασφαλισμένων.
Παρέχεται κάλυψη μητρότητας.
Καλύπτονται από την εταιρεία υψηλού κόστους διαγνωστικές εξετάσεις και επεμβάσεις όπως:

α) Αξονική τομογραφία,
β) σπινθηρογραφήματα ή άλλες εξετάσεις πυρηνικής ιατρικής,
γ) βιοψία,
δ) πυελογραφία,
ε) εγκεφαλογράφημα,
στ) γαστροσκόπηση,
ζ) κυστεοσκόπηση,
η) κολονοσκόπηση,
θ) ενδοσκοπήσεις πεπτικού, ουροποιητικού και αναπνευστικού (περιλαμβάνονται η λήψη βιοψιών και ενδοσκοπικών χειρισμών),
ι) αγγειογραφίες και άλλες επεμβατικές ενδαγγειακές τεχνικές,
ια) μαγνητική τομογραφία εφόσον μετά προκύψει ανάγκη νοσηλείας.

Διάρκεια
Το πρόγραμμα αυτό έχει ισόβια διάρκεια και συνεχίζεται η ισχύς του και μετά το πέρας των επενδυτικών / συνταξιοδοτικών καλύψεων (δεν απαιτείται η παροχή της ισόβιας ασφάλισης Ζωής για να γίνει Ισόβιο).

Οικονομικά οφέλη

Οι ασφαλισμένοι κερδίζουν φοροαπαλλαγή από τα ασφάλιστρα έως του ποσού των € 1.200, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Σε περίπτωση χρήσης ειδικών υλικών και φαρμάκων και έχοντας κάνει χρήση του κοινωνικού φορέα, η AXA επιβραβεύει τους ασφαλισμένους με επιστροφή ποσού της τάξης του 10% του κόστους αυτών.
Έαν οι ασφαλισμένοι επιλέξουν να νοσηλευθούν σε κρατικά νοσοκομεία ή δεν επιδιώξουν αποζημίωση, η AXA ενισχύει με υψηλά επιδόματα, μόνο με την επίδειξη του εισητηρίου-εξιτηρίου από το νοσοκομείο.

Αναπροσαρμογές παροχών
Ετήσια τιμαριθμική αναπροσαρμογή καλύψεων και ασφαλίστρων (εάν και εφόσον το επιθυμούν οι ασφαλισμένοι), ανεξάρτητα από την κατάσταση της υγείας τους.
http://www.nextdeal.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.