37ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Facebooktwitterpinterest

Χαλκιδική, Ξενοδοχείο PORTO CARRAS GRAND RESORT
3-6 Μαΐου 2010

Το 37ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΣΝΕ), θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκιδική από 3 έως 6 Μαΐου 2009, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Porto Carras Grand Resort, σηματοδοτώντας ένα σπουδαίο επιστημονικό γεγονός.

Δύο μήνες πριν από την έναρξη του συνεδρίου οι προεγγραφές των συνέδρων έχουν ξεκινήσει με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται να προσελκύσουν χιλιάδες Έλληνες και Κύπριους νοσηλευτές από όλη την χώρα.

Η οργανωτική και επιστημονική επιτροπή αντιλαμβανόμενη την πρόκληση και τη σημασία του 37ου Πανελλήνιου Νοσηλευτικού Συνεδρίου για όλη την επιστημονική κοινότητα ανακοινώνει ως επίσημο προσκεκλημένο του συνεδρίου, τον καταξιωμένο καθηγητή Martin Johnson.

Ο Martin Johnson είναι καθηγητής του πανεπιστημίου Salford, Greater Manchester, διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στη νοσηλευτική εκπαίδευση και αναγνωρισμένη βιβλιογραφία (Nursing Power and Social Judgement, Research Ethics in the Real World). Έχει εργαστεί σε επιδοτούμενα προγράμματα για ηλικιωμένους που αντιμετωπίζουν το φαινόμενο της μοναξιάς, έχει αξιολογήσει την ικανότητα για την νοσηλευτική πρακτική στη Σκωτία σε συνεργασία με διεθνή πανεπιστήμια (Dundee, Sheffield και Scottish NHS) και είναι εκδότης του Nurse Education Today.

Το 37ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο αποβλέπει στην ανάδειξη νέων επιστημονικών γνώσεων, πρωτοβουλιών και εμπειριών εφαρμογής στη Νοσηλευτική, με κοινό γνώμονα την αντιμετώπιση των αναγκών τόσο του ασθενούς όσο και του υγιούς ατόμου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

www.esnecongress2010.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.