ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Facebooktwitterpinterest

Γρ. Πρόληψης και Αγωγής Υγείας
&
Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής – Μικροχειρουργικής Κέντρο Εγκαυμάτων

Το Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» στην συνεχή προσπάθεια προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες υλοποιεί την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου προληπτική δράση για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και το μελάνωμα.

Συγκεκριμένα το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας του Νοσοκομείου και Tο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής – Μικροχειρουργικής και Κέντρο Εγκαυμάτων με ομάδα δράσης ιατρών και νοσηλευτών θα ενημερώνουν και θα ελέγχουν το κοινό που θα προσέλθει για προγραμματισμένη εξέταση στα Τακτικά Ιατρεία του Νοσοκομείου το διάστημα 23 – 29 Ιουνίου 2009 και τις ώρες 10.οο – 14.00μμ στο χώρο της Γραμματείας των Εξωτερικών Ιατρείων και στο Ιατρείο Χαρτογράφησης Σπίλων και Μελανώματος.

Το κοινό θα ενημερώνεται για σημαντικά θέματα που αφορούν την σημασία λήψης προστατευτικών μέτρων κατά της ηλιακής ακτινοβολίας, τους τρόπους προφύλαξης και πρόληψης κατά του μελανώματος και θα υποβάλλονται σε προληπτικό έλεγχο σπίλων (όσοι το επιθυμούν). Ο έλεγχος σπίλων θα γίνεται 24 – 26 και 29 Ιουνίου (για τον έλεγχο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Εάν λοιπόν έχετε προγραμματίσει εξέταση στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου ή επιθυμείτε να ενημερωθείτε για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και το μελάνωμα, σας περιμένουμε στο χώρο της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων την εβδομάδα 23-29/06/09 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής).

Γιατί ο προληπτικός έλεγχος είναι το πιο σημαντικό δώρο του ανθρώπου στην υγεία του
και μην ξεχνάτε,
ότι η σχέση με τον ήλιο μπορεί να αρχίζει με χάδια,
μπορεί όμως να τελειώσει
με κίνδυνο για την υγεία σας.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.