Ανόρθωση Φρυδιών-Μετωπιαίο lift

Facebooktwitterpinterest

Η ανόρθωση φρυδιών θεωρείται ως η βασική για την ανάδειξη των ματιών , απαλείφοντας την εντύπωση του κουρασμένου άνω βλέφαρου, καθώς και την μεγιστοποίηση της απόστασης μεταξύ του φρυδιού και ματιού που όλοι αναζητάμε.

Με την ανόρθωση φρυδιών επιτυγχάνεται η μερική απάλειψη των ρυτιδών του προσωπου και του μεσόφρυου για μια πιο νεανική εμφάνιση.

Πώς γίνεται η επέμβαση και πόσο διαρκεί;
Υπάρχουν διάφορες τεχνικές τις οποίες ο ασθενής μαζί με την συμβουλή του πλαστικού χειρουργού μπορούν να ακολουθηθούν. Κάποιες από αυτές είναι:

* Ο κλασσικός τρόπος, κατα τον οποίο οι τομές κρύβονται στο τριχωτό της κεφαλής. Η μέθοδος αυτή έχει το καλύτερο αποτέλεσμα και τη μεγαλύτερη χρονική διάρκεια, όμως η επέμβαση έχει μεγάλες τομές-ουλές και την πιθανή υπαισθησία των περιοχών περιφερικά. Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη ή με γενική αναισθησία και διαρκεί 1-2 ώρες. Χρειάζεται η αυθημερόν παραμονή στην κλινίκή ως ένα βράδυ.

* Η ενδοσκοπική μέθοδος: Έχει το πλεονέκτημα να έχει μικρότερες ουλές από την προηγούμενη μέθοδο. Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη ή με γενική αναισθησία και διαρκεί 1-2 ώρες.

* Τα νήματα Α.Ρ.Τ.Ο.S. Ή τα πλέγματα endo-tine: Η μέθοδος αυτή είναι πιο απλή μια και γίνεται με τοπική αναισθησία και μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ιατρείο. Παρ’όλα αυτά όμως η διάρκεια των αποτελεσμάτων είναι πολύ μικρότερη από τις προηγούμενες μεθόδους

Πότε μπορώ να γυρισω στη δουλειά μου όταν προβώ στις 2 πρώτες μεθόδους;
Μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας σε 6 με 9 ημέρες.

Ποια είναι η διάρκεια του αποτελέσματος;
Για τις 2 πρώτες μεθόδους 5-12 χρόνια ενώ για την τρίτη κάποιους μήνες ως και 2 χρόνια

TIP: Τα τελευταία χρόνια η χρήση του μπότοξ έχει αντικαταστήσει μερικώς την ανόρθωση φρυδιών , μια και το botox μπορούμε να ανασηκώσουμε τα φρύδια για 3-4 χιλιοστά και για πολλούς αυτό το αποτέλεσμα είναι αρκετό. Βέβαια , πρέπει να θυμόμαστε ότι η διάρκεια του αποτελέσματος είναι σαφέστατα μικρότερη από τις προηγούμενες μεθόδους..

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.