Λαμπρινή Μόσχου

Μόσχου Λαμπρινή

Facebooktwitterpinterest

Η Λαμπρινή Μόσχου είναι Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος, απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές. Από το 2006 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στην Άρτα. Ανήκει στην επιστημονική ομάδα Διατροφή “Health and Wellness”, αρθρογραφεί σε περιοδικά (“διατροφή HEALTH + WELLNESS”, ¨ΕΓΩ¨), εφημερίδες (ΗΧΩ της Άρτας, Γνώμη Άρτας) και site

  • www.diatrofi.gr
  • www.ixotisartas.gr
  • www.ipirotikovima.gr
  • www.clicknews.gr
  • www.mednutrition.gr
  • www.fitnesspulse.gr
  • www.nutri-book.gr
  • www.mynima-hellas.com
  • www.medidiatrofi.gr
  • www.iator.gr

και πραγματοποιεί ομιλίες σε συλλόγους και σε δημοτικά σχολεία της πόλης. Το 2011 ήταν εκπαιδεύτρια στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων Άρτας στο μάθημα της Διατροφής. Το 2013 πραγματοποίησε ομιλίες ως εκπαιδεύτρια στην Ακαδημία Πολιτών υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Γεννήθηκε στην Άρτα το 1983. Πέρασε με υποτροφία στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου το 2001 και αποφοίτησε το 2005. Το 2004-2005 πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση σε Νοσοκομεία της Αττικής: Σισμανόγλειο Νοσοκομείο (Πνευμονολογικά Περιστατικά, Κυστική Ίνωση & ΜΕΘ), Ερυθρός Σταυρός (Καρδιολογικά, Νεφρολογικά & Νευρολογικά Περιστατικά, Σίτιση: Περαστά από Levin και από το στόμα), Τζάνειο Νοσοκομείο (Περιστατικά Σακχαρώδη διαβήτη & Παχυσαρκίας) και Γενικό Κρατικό, Γ. Γεννηματά (Γαστρεντορολογικά Περιστατικά, Εγκαύματα, Εντερική & Παρεντερική Διατροφή). Παράλληλα εργάστηκε εθελοντικά στο Διαιτολογικό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού και εκπόνησε την πτυχιακή της εργασία με θέμα «Επίδραση της έντασης της άσκησης στην κινητική των ενεργειακών υποστρωμάτων κατά την αποκατάσταση».

Είναι κάτοχος του Diploma in Practitioner Skills For Eating Disorders από το 2009 (εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές, όπως Νευρική Ανορεξία, Νευρική Βουλιμία, Αδηφαγική Διαταραχή, Συναισθηματική Υπερφαγία, Νυχτερινή Υπερφαγία, κτλ, μετά από διετή παρακολούθηση σεμιναρίων στο Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας (NCFED) και εκπόνηση εργασίας με βαθμό εργασίας Α). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στον ίδιο φορέα με θέματα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση παιδικής παχυσαρκίας», «Εισαγωγή στις Διατροφικές Διαταραχές», «Αδηφαγική Διαταραχή και Παχυσαρκία», «Όρια του Επαγγελματικού Ρόλου μεταξύ Διαιτολόγου και Πελάτη» και «Πρόληψη Εφηβικής Παχυσαρκίας».
Επίσης από το 2012 είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Essential Obesity : Psycological Approaches.
Από το 2014 είναι κάτοχος του Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity (στις Διατροφικές Διαταραχές και Παχυσαρκία), μετά από παρακολούθηση σεμιναρίων στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας (NCFED).
Έχει επίσης παρακολουθήσει συνέδρια που αφορούν νέες εξελίξεις στη διατροφή και την παχυσαρκία.
Επίσης παρακολουθεί σεμινάρια επιμόρφωσης της GrESPEN (Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού).

Facebooktwitterpinterest