4ο Διεπιστημονικό Συνέδριο Βελονισμού – I.A.SY 2016

Facebooktwitterpinterest

Ο Επιστημονικός Σύλλογος Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας (SAMAG) έχει την χαρά να σας ανακοινώσει την διοργάνωση του 4ου Διεθνούς Διεπιστημονικού Συμπόσιου Βελονισμού (IASY 2016), με κεντρικό θέμα την πρόληψη που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 04 και 05 Ιουνίου 2016 στην αίθουσα Μυκήνες του ξενοδοχείου Divani Caravel.

Γνωρίζουμε ότι η πρόληψη της ασθένειας, πριν από την έναρξή της, είναι ζωτικής σημασίας για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζουν περισσότερο και υγιέστερα. Οι υπηρεσίες πρόληψης βοηθούν στη διατήρηση της υγείας, την πρόληψη ή την καθυστέρηση της εμφάνισης της νόσου, καθώς και τη μείωση του κόστους της υγειονομικής περίθαλψης. Ο βελονισμός μπορεί να εξαλείψει όλες τις παραμέτρους που δημιουργούν ασθένειες όπως η φλεγμονή, διαταραχές που σχετίζονται με το στρες κλπ.

Γιατροί, βιολόγοι, φυσικοί και οι ψυχολόγοι από την Ελλάδα και άλλες χώρες θα συζητήσουν πώς να παρέχουμε μια θεραπευτική μέθοδο για μια πλήρη πρόληψη των ασθενειών και τη βελτίωση της υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες στην Γραμματεία του συνεδρίου και στο www.acupuncturesymposium.com

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,

Dr. Κωνσταντίνα Θεοδωράτου MD, MSc, Med.Psych, AABMRC Fellowship, President of ICMART, President of SAMAG, Πρόεδρος του IASY

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.