Η Pobuca αναβαθμίζει την Εμπειρία του Πελάτη στα ηλεκτρονικά φαρμακεία με το Pobuca Experience Cloud

Facebooktwitterpinterest

Η Pobuca, κορυφαίος πάροχος λύσεων Customer Experience (CX) και Loyalty Management, ανακοινώνει την επέκταση των λύσεων της στον κλάδο των ηλεκτρονικών φαρμακείων με την ενσωμάτωση του Pobuca Experience Cloud. Μέσω αυτής της καινοτόμου πλατφόρμας, κάθε ηλεκτρονικό φαρμακείο αποκτά πρόσβαση σε μια πλήρως ενοποιημένη λύση διαχείρισης εμπειρίας πελατών, συνδυάζοντας δεδομένα CRM από διάφορα σημεία επαφής, όπως φυσικά καταστήματα, e-shop, τμήματα εξυπηρέτησης πελατών, social media και άλλες τρίτες πλατφόρμες.

Το Pobuca Experience Cloud βασισμένο σε τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης προσφέρει στα ηλεκτρονικά φαρμακεία τη δυνατότητα να μετρούν και να βελτιώνουν τις CX και Loyalty μετρήσεις, να εξάγουν σημαντικές πληροφορίες από τη φωνή του πελάτη (VoC) από δημόσιες και ιδιωτικές αλληλεπιδράσεις, καθώς και να λαμβάνουν δεδομένα μαζί με αξιοποιήσιμες προτάσεις για την απόδοση της εξυπηρέτησης των πελατών. Επιπρόσθετα, προσφέρει τη δυνατότητα σχεδιασμού νέας γενιάς προγραμμάτων πιστότητας και υλοποίησης πλήρως προσωποποιημένων καμπανιών, ανταποκρινόμενη στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη. Αυτά τα προγράμματα επιτρέπουν στα φαρμακεία να δημιουργούν εξατομικευμένα σχέδια πιστότητας που ανταμείβουν τους πελάτες όχι μόνο για αγορές αλλά και για διάφορες μορφές αλληλεπίδρασης, τόσο στο φυσικό κατάστημα όσο και online. Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα συνεργασίας σ’ ένα ευρύτερο δίκτυο συνεργατών  όπου τα μέλη του προγράμματος μπορούν να εξαργυρώνουν τους πόντους τους επιλέγοντας μόνοι τους τις ανταμοιβές τους σε ένα Loyalty Marketplace .

Εκτός από την αύξηση ικανοποίησης των πελατών, της διατήρησης τους αλλά και των συναλλαγών τους, η χρήση της πλατφόρμας Pobuca Experience Cloud προσφέρει επιπλέον οφέλη, όπως:

  • η βελτιωμένη πρόσβαση σε ανάλυση δεδομένων και εισροή ειδήσεων, προσφέροντας στρατηγική επισκόπηση για λήψη αποφάσεων και
  • η ενισχυμένη ικανότητα για προσαρμογή σε τάσεις και αλλαγές της αγοράς, διατηρώντας τα ηλεκτρονικά φαρμακεία πάντα ενήμερα και ανταγωνιστικά.

Με την αξιοποίηση των προηγμένων εργαλείων και αναλυτικών δυνατοτήτων της πλατφόρμας, το Pobuca Experience Cloud εξοπλίζει τα ηλεκτρονικά φαρμακεία ώστε να γίνουν ηγέτες στην Εμπειρία των Πελατών τους, προσφέροντας ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.