Excilite-μ: Επαναστατική θεραπεία ψωρίασης και λεύκης

Excilite-μ: Επαναστατική θεραπεία ψωρίασης και λεύκης Facebooktwitterpinterest

Η ψωρίαση και η λεύκη είναι κοινές παθήσεις που επηρεάζουν το 2-3% του πληθυσμού. Δεν είναι μεταδοτικά νοσήματα, παρόλα αυτά μελέτες για την ποιότητα ζωής, έχουν δείξει πως επηρεάζουν δυσμενώς την ψυχολογική κατάσταση των ασθενών με επιπλέον δραματικές επιπτώσεις στην κοινωνική ζωή τους.

Επιπλέον, οι δαπανηρές θεραπείες που πρέπει να επαναλαμβάνονται με την πάροδο του χρόνου και οι πιθανές παρενέργειες έχουν κουράσει πολλούς ασθενείς.

Το Excilite-μ, είναι ένα καινοτόμo high tech laser εφαρμογής μονοχρωματικού φωτός, σε μήκος κύματος 308nm, που αποτελεί ιδανική επιλογή για τη θεραπεία αυτοάνοσων νοσημάτων όπως η ψωρίαση και η λεύκης. Εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος χωρίς παρενέργειες και ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες. Στη Dermaclinic είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς αποτελούμε τη μοναδική ιδιωτική, δερματολογική κλινική στην Ελλάδα που παρέχει πρόσβαση στους ασθενείς της στις θεραπευτικές δράσεις του Excilite-μ.

Τα πλεονεκτήματα του Excilite-μ σε  σύγκριση με τη φωτοθεραπεία UV ακτινοβολίας είναι εντυπωσιακά.

✅Απαιτούνται λιγότερες συνεδρίες οπότε  αποφεύγονται οι πιθανές παρενέργειες στο δέρμα από την παρατεταμένη έκθεση σε αυτού του είδους την ακτινοβολία.

✅Με την εξατομικευμένη δράση του, το  Excilite-μ στοχεύει και αντιμετωπίζει μόνο τις βλάβες ακόμη και όταν είναι πολύ μικρές, χωρίς να περιλαμβάνει το υγιές περιβλαβικό δέρμα.

✅Η επιλεκτικότητα μήκους κύματος (308 nm) επιτρέπει επίσης την παρέμβαση σε πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως το πρόσωπο, ελαχιστοποιώντας τις παρενέργειες όπως το ερύθημα και τα εγκαύματα.

Το Exclite-μ συνδυάζεται άριστα με άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις και μπορεί να δράσει συμπληρωματικά. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει πως η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι αποτελεσματική ακόμη και σε ασθενείς οι οποίοι δεν έχουν ανταποκριθεί σε άλλες μορφές φωτοθεραπείας. Στη Dermaclinic, επενδύουμε στις αποτελεσματικότερες και πιο σύγχρονες θεραπείες, με γνώμονα τη βελτίωση της υγείας των ασθενών μας.
Κλείστε το ραντεβού σας και ενημερωθείτε τώρα για τα ευεργετικά αποτελέσματα του Excilite-μ

Κατερίνα Μπίμπου , Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Κατερίνα Μπίμπου ,
Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.