Υπερηχογράφημα Τρισδιάστατης / Τετραδιάστατης απεικόνισης (3D/4D)

Υπερηχογράφημα Τρισδιάστατης / Τετραδιάστατης απεικόνισης (3D/4D) Facebooktwitterpinterest

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των 3D-4D υπερηχογραφημάτων είναι η ευχαρίστηση που προσφέρουν στους γονείς βλέποντας το έμβρυο τρισδιάστατο μέσα στο ενδομήτριο περιβάλλον, παρέχοντάς τους μια πιο κατανοητή εικόνα.

Το 3D/4D υπερηχογράφημα μπορεί να προσθέσει περισσότερες λεπτομέρειες στις διαγνώσεις που γίνονται με το κλασσικό υπερηχογράφημα. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο έλεγχος της ανατομίας του εμβρύου γίνεται κατά βάση με το κλασικό δισδιάστατο υπερηχογράφημα και ότι το 3D/4D υπερηχογράφημα λειτουργεί βοηθητικά.

Το υπερηχογράφημα με τρισδιάστατη και τετραδιάστατη απεικόνιση 3D/4D δεν αποτελεί ξεχωριστή εξέταση αλλά παρέχεται στα πλαίσια των κλασικών υπερηχογραφημάτων, δηλαδή στο υπερηχογράφημα 11-14 εβδομάδων (αυχενική διαφάνεια), στο πρώιμο υπερηχογράφημα Β΄ επιπέδου, στο αναλυτικό υπερηχογράφημα Β΄ επιπέδου και στο υπερηχογράφημα ανάπτυξης-Doppler, με την προϋπόθεση ότι το έμβρυο έχει την κατάλληλη θέση για 3D/4D απεικόνιση.

 

3D / 4D HD live

Ζωντανή Παρακολούθηση Εμβρύου HD live

 

Οι 3D/4D HD live υπερηχογραφικές σαρώσεις είναι εξίσου ασφαλείς με τις 2D και σας επιτρέπουν να διακρίνετε τα χαρακτηριστικά και τις εκφράσεις προσώπου του εμβρύου. Ουσιαστικά σας προσφέρουν την πρώτη γνωριμία με το αγέννητο μωρό σας!

Το Κέντρο μας διαθέτει το πιο προηγμένο μηχάνημα υπερήχων Voluson E10 ΒΤ 17: oι 3D σαρώσεις απεικονίζουν τρισδιάστατες φωτογραφίες του εμβρύου, ενώ οι 4D δείχνουν μια χρονική σειρά κινούμενων τρισδιάστατων εικόνων του. Η ζωντανή απεικόνιση HD live, Silhouette και Studio χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες εφαρμογές συστημάτων φωτισμού και απόδοσης του δέρματος για την παραγωγή και την παρουσίαση εικόνων του εμβρύου στην υψηλότερη δυνατή ευκρίνεια, με τον υψηλότερο δυνατό ανατομικό ρεαλισμό.

Το Voluson E10 ΒΤ 17 είναι το πιο προηγμένο σύστημα υπερήχων στη μαιευτική και γυναικολογία. Με τη δύναμη της αρχιτεκτονικής Radiance System, εξασφαλίζεται εξαιρετικής ποιότητας εικόνα με καθαρότητα, ταχύτητα και ευελιξία. Προβάλλονται περισσότερες λεπτομέρειες εικόνας με καθαρότητα σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Μέσω της τεχνολογίας ηλεκτρονικής μήτρας 4D ο ανιχνευτής παρέχει εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό καρέ, ευέλικτες μορφές απεικόνισης και εξαιρετική ανάλυση.

Η αρχιτεκτονική του Radiance System της Voluson E10, με την εξελιγμένη δομή της δέσμης και την ισχυρή επεξεργασία, θέτει ένα νέο πρότυπο στην απόδοση απεικόνισης δίνοντας:

ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ – 4x διαδρομές υπερήχων για θεαματικές 2D και 3D / 4D εικόνες με αυξημένη διείσδυση.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ – 10x ρυθμό μεταφοράς δεδομένων για υψηλότερη ανάλυση και πολύ γρήγορους ρυθμούς καρέ.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ – 4x ισχύ επεξεργασίας για προηγμένες εφαρμογές και αποτελεσματική ροή εργασίας.

 

 

Σπυρίδων Πεπές Μαιευτήρας - Γυναικολόγος MD - Εξειδικευμένος στην Εμβρυομητρική Ιατρική και την Εμβρυϊκή Καρδιολογία

Σπυρίδων Πεπές ,
Μαιευτήρας – Γυναικολόγος MD,
– Εξειδικευμένος στην Εμβρυομητρική Ιατρική και την Εμβρυϊκή Καρδιολογία

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.