PRP Αναγέννηση Ενδομητρίου στο γυναικολογικό κέντρο gonimotis

Facebooktwitterpinterest

Το PRP ενδομητρίου είναι μία νέα και πρωτοποριακή θεραπεία που γίνεται στο γυναικολογικό κέντρο gonimotis από τον Δρ Γ Ιωαννίδη, με σκοπό την αντιμετώπιση προβλημάτων στο ενδομήτριο σε γυναίκες με επαναλαμβανόμενες αποτυχίες στην εξωσωματική ή καθ’ έξιν αποβολές.

Πρόκειται για θεραπεία αναγεννητικής ιατρικής με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες αίματος που διεγείρει τον πολλαπλασιασμό και την αναγέννηση του ενδομητρίου. Βασίζεται στην έγχυση πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια, το οποίο λαμβάνεται από την ίδια την ασθενή με ειδική διαδικασία.

Το PRP ενδομητρίου έχει σκοπό να αυξήσει τα ποσοστά εγκυμοσύνης σε γυναίκες με πολλαπλές αποτυχίες στην εξωσωματική λόγω παθολογικού ενδομητρίου, καθώς και σε γυναίκες με καθ’ έξιν αποβολές λόγω ενδομητρικών συμφύσεων (σύνδρομο Asherman)

Είναι μια ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής διαδικασία χωρίς κίνδυνο μετάδοσης λοιμωδών νοσημάτων καθώς γίνεται από αυτόλογα δείγματα αίματος. Περιλαμβάνει: α) τη λήψη αίματος από την γυναίκα, β) την ετοιμασία του δείγματος (περίπου 2 ώρες) και γ) τη εφαρμογή της θεραπείας στο ενδομήτριο.

Κλείστε ραντεβού για ενημέρωση και θεραπεία

 

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.