Botox – Fillers – Dermaroller

Facebooktwitterpinterest

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να απαλλαγούμε εύκολα και ανώδυνα από τις ρυτίδες και τα σημάδια γήρανσης από το πρόσωπο. Τι θα λέγατε για έναν άμεσο, εύκολο και ασφαλή τρόπο που θα σας απαλλάξει τις ρυτίδες χωρίς χειρουργική επέμβαση?

Το Botox, το υαλουρονικό οξύ (Fillers) και το Dermaroller βοηθούν κατά πολύ την μείωση των ρυτίδων χαρίζοντας πρωτόγνωρη νεανικότητα και λάμψη στο δέρμα.

Botox

Τι είναι το Βotox;

Το Βotox (Βοτουλινική τοξίνη τύπου Α) είναι μια απλή, ακίνδυνη, μη χειρουργική φαρμακευτική και δημοφιλής θεραπεία αντιγήρανσης. Εφαρμόζεται παγκοσμίως και προκαλεί παροδική, επιλεκτική χαλάρωση των μιμικών μυών. Δρα τοπικά χωρίς να απορροφάται από τον οργανισμό. Έτσι, επειδή οι μύες δεν συσπώνται, εξαφανίζονται γρήγορα οι ρυτίδες έκφρασης χαρίζοντας μία νέα, ανανεωμένη, πιο νεανική εμφάνιση! Χρησιμοποιείται από μεγαλύτερης ηλικίας αλλά και νεαρές γυναίκες που θέλουν να εξαφανίσουν τις ρυτίδες στο πρόσωπό τους.

Ποιες ρυτίδες μπορούμε να θεραπεύουμε;

Με το Botox μπορούμε να εξαλείψουμε τις ρυτίδες του μετώπου αλλά και αυτές του μεσόφρυου που τόσο συχνά μας ενοχλούν, ενώ εντυπωσιακά αποτελέσματα παρατηρούνται και στην περιοχή γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας).

Είναι επίπονη διαδικασία;

Λίγα, ανώδυνα «τσιμπηματάκια» σε επιλεγμένα σημεία του προσώπου σας, φτάνουν για να χαλαρώσουν συγκεκριμένοι μύες που ευθύνονται για τις ρυτίδες έκφρασης, εξασφαλίζοντας νεανική και πιο φρέσκια όψη! Η διαδικασία διαρκεί περίπου δέκα έως είκοσι λεπτά, και μετά την εφαρμογή μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά τις δραστηριότητές σας

Τι να περιμένω από το Βotox;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εντυπωσιακά και φαίνονται μετά από 2-3 μέρες έως και 15,από την εφαρμογή του Botox. Συγκεκριμένα, αυτό που βλέπουμε είναι ένα λείο μέτωπο χωρίς ρυτίδες, ανασηκωμένα φρύδια, απουσία ρυτίδων γύρω από τα μάτια και γενικότερα ένα πρόσωπο με μια ανανεωμένη ξεκούραστη έκφραση.

Tο Botox είναι επικίνδυνο;

Η κοσμητική θεραπεία με Βotox θεωρείται από τις πιο ασφαλείς μεθόδους κοσμητικής ιατρικής. Είναι σπάνιο να εμφανίσετε ανεπιθύμητες ενέργειες από τις ενέσεις.

Υαλουρονικό Οξύ (Fillers)

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό συστατικό της θεμέλιας ουσίας του δέρματος που ο βασικός του ρόλος είναι η ενυδάτωση των ιστών. Επιπλέον, η παρουσία του βελτιώνει την ελαστικότητας του δέρματος και συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου, αυξάνοντας την αντοχή του δέρματος σε βλαπτικούς εξωτερικούς παράγοντες.

Τι ακριβώς πετυχαίνουμε με το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο και στα σημεία που εντοπίζονται ρυτίδες ή βαθιές πτυχώσεις του δέρματος. Οι κυριότερες περιοχές είναι η βαθιά πτύχωση που συνήθως εμφανίζεται ανάμεσα στα φρύδια (μεσόφρυο), ρινοχειλικής αύλακας (η ρυτίδα που ξεκινάει από τη βάση της μύτης μέχρι το έξω μέρος του στόματος) και οι ρυτίδες γύρω από το στόμα. Επίσης έχει θεαματικά αποτελέσματα στην αύξηση του όγκου των χειλιών αλλά και των ζυγωματικών. Επεμβαίνοντας σε αυτές τις περιοχές του προσώπου έχουμε ένα απόλυτα φυσικό και ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Πώς γίνεται η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ;

Η ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι μια σχετικά απλή διαδικασία που διαρκεί μερικά λεπτά. Δεν είναι ιδιαίτερα επώδυνη, γίνεται με τοπική αναισθητική κρέμα στην περιοχή που θα εγχύσουμε και το αποτέλεσμα είναι άμεσο. Μετά τη θεραπεία μπορείτε να επανέλθετε αμέσως στις δραστηριότητές σας.

Πόσο ασφαλής είναι η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ;

Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ, όπως έχει ήδη αναφερθεί, είναι φυσικό συστατικό του δέρματος και αποτελεί προϊόν βιοσύνθεσης δηλαδή δεν είναι ζωικής προέλευσης. Έτσι, θεωρείται σπάνια η εμφάνιση αλλεργικής αντίδρασης και δεν χρειάζεται να προηγηθεί τεστ ευαισθησίας.

Dermaroller

Γνωρίζετε ότι tο ανθρώπινο δέρμα είναι κυριολεκτικά αδιαπέραστο σε όλες σχεδόν τις χημικές ουσίες, ακόμα και στο νερό; Το 99,7% της ποσότητας των καλλυντικών δεν απορροφάται και απλά παραμένει στην επιφάνεια και σταδιακά εξατμίζεται ή άθελά μας, σκουπίζεται στα ρούχα, τις πετσέτες και τα σεντόνια μας;

Το Dermaroller αποτελεί την πιο πρωτοποριακή και επαναστατική ανακάλυψη στο χώρο της ιατρικής, της αισθητικής και της αντιγήρανσης. Το Dermaroller βοήθησε χιλιάδες ανθρώπους σε κάθε χώρα να αναζωογονήσουν την επιδερμίδα τους και να ξεχάσουν τα αντιαισθητικά σημάδια της γήρανσης.

Η χρήση του Dermaroller αυξάνει την απορρόφηση οποιασδήποτε καλλυντικής ουσίας από το δέρμα κατά δεκάδες φορές χαρίζοντας πρωτόγνωρη σφριγηλότητα, νεανικότητα και λάμψη στο δέρμα.

Το Dermaroller:

■   μπορεί να βοηθήσει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα της σύγχρονης γυναίκας να αναζωογονηθεί πραγματικά σε βάθος και να απορροφήσει τα θρεπτικά και αντι-οξειδωτικά στοιχεία που καθημερινά στερείται

■   μπορεί να επιτρέψει στα ενεργά συστατικά των καλλυντικών να δράσουν στα βαθύτερα στρώματα και να τονώσουν το δέρμα συνολικά

■   μπορεί εξασφαλίζει σημαντική οικονομία στη χρήση των καλλυντικών προϊόντων και να διαρκούνε πολύ περισσότερο!

Τα αποτελέσματα μπορεί να μεγιστοποιηθούν με την παράλληλη εφαρμογή πρωτοκόλλων αντιγήρανσης που βελτιώνουν την υφή, την ελαστικότητα και τον τόνο της επιδερμίδας δίνοντας στο πρόσωπο νεανική λάμψη.

 

Δρ Ιωάννης Μουμουλίδης

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.