«Healthcare Business Awards 2016»

Facebooktwitterpinterest

Η τελετή απονομής των βραβείων «Healthcare Business Awards 2016» της Boussias Communications και του Health Daily πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13/9/2016 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Η ΒΙΑΝΕΞ ήταν η μοναδική εταιρεία που έλαβε 3 Χρυσά Βραβεία στην ενότητα  «Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις». Πιο συγκεκριμένα, παρέλαβε τα βραβεία:

  • Εξαιρετικής επιχειρηματικής επίδοσης
  • Εξωστρέφειας
  • Συμβολής στην απασχόληση

Η κα Γ. Βέρδη, Διευθύντρια Ποιότητας, εκπροσωπώντας τη Διοίκηση της εταιρείας παρέλαβε τα βραβεία για την «Εξαιρετική επιχειρηματική επίδοση» και τη «Συμβολή στην απασχόληση». Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Εκ μέρους της Διοίκησης της Εταιρείας μας, της οικογένειας Γιαννακόπουλου, σας ευχαριστούμε όλους και ειδικά την επιτροπή για τη σημερινή τιμητική διάκριση (…)

Η επίτευξη αυτή οφείλεται στη Διοίκηση της Εταιρείας μας, η οποία σε περίοδο κρίσης, συνέχισε να επενδύει στην ποιότητα, σε εγκαταστάσεις και καινοτόμες τεχνολογίες αλλά πάνω απ’ όλα, διατήρησε το ανθρώπινο δυναμικό της.

Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας, αισθανόμαστε περήφανοι και προστατευμένοι στην εταιρεία που εργαζόμαστε διότι η ΒΙΑΝΕΞ αποτελεί  παράδειγμα διαχείρισης και απασχόλησης προσωπικού καθώς η συνεχής εκπαίδευση, η ανάπτυξη, η αναγνώριση, η προστασία της υγείας και ασφάλειάς του πηγάζει μέσα από την καρδιά της Διοίκησης και όλων των Διευθυντών».

Το χρυσό βραβείο για την «Εξωστρέφεια» παρέλαβε η κα Λ. Ξενιτού, Διευθύντρια Εξαγωγών της ΒΙΑΝΕΞ, η οποία επισήμανε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευελιξία που μας παρέχει και το προσωπικό της παραγωγής για την ποιότητα των προϊόντων μας, γιατί χωρίς ευελιξία και ποιότητα εξαγωγές δεν γίνονται».

Εκ μέρους της ΒΙΑΝΕΞ, στην τελετή παρευρέθηκαν οι κυρίες Μαρία Φολερού, Λεμονιά Ξενιτού, Γεωργία Βέρδη, Σοφία Σπίθα και οι κύριοι Αντώνης Χατζηπέτρος, Ιωάννης Γιαννακόπουλος.

 

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.