30 χρόνια, Β’ Καρδιολογική Κλινική ΑΠΘ

Facebooktwitterpinterest

30 ΧΡΟΝΙΑ Β΄ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΝΘ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ

30 χρόνια από την ίδρυση της γιορτάζει φέτος η Β’ Καρδιολογική Κλινική ΑΠΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Το γεγονός αυτό συνιστά μια ιστορική στιγμή στην πορεία της Κλινικής.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Ιπποκράτειες Ημέρες Καρδιολογίας» και στη διάρκεια της τελετής έναρξης στη 1 Απριλίου 2016, 8:30 μ.μ., στο Ξενοδοχείο Makedonia Palace Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί ιστορική αναδρομή στην κλινική με βίντεο, αναφορές στο παρελθόν και τη συμμετοχή του ανθρώπων της κλινικής που σηματοδότησαν την πορεία και την εξέλιξή της μέσα στο χρόνο.

Καλούνται, λοιπόν, να συμμετάσχουν όλοι όσοι υπήρξαν μέλη της Κλινικής, υπό οιανδήποτε ιδιότητα ιατροί, νοσηλευτές, επιστημονικοί συνεργάτες, γραμματείς, βοηθοί, κ.λ.π. ως μία ευκαιρία συνάντησης με τους παλιούς συναδέλφους και συνεργάτες.

Η Β΄ Καρδιολογική Κλινική ΑΠΘ διοργανώνει και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά,

τις «Ιπποκράτειες Ημέρες Καρδιολογίας», στις 1-2 Απριλίου 2016 στο ξενοδοχείο

Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες αποτελούν την κορυφαία επιστημονική

εκδήλωση της Κλινικής.

Παρακολουθήστε το συνέδριο ζωντανά και on demands στο Livemedia: http://www.livemedia.gr/ippokrat16

Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος, το συνέδριο θα περιλαμβάνει ευρύ κύκλο θεμάτων που καλύπτουν όλο σχεδόν το φάσμα της Κλινικής Καρδιολογίας. Στα θέματα περιλαμβάνονται τα Οξέα Ισχαιμικά Σύνδρομα, Καρδιακή Ανεπάρκεια, Κλινική Φαρμακολογία, κ.λ.π.

Το συνέδριο είναι μία εκδήλωση που απευθύνεται σε όλους τους καρδιολόγους, με ιδιαίτερη έμφαση στους καρδιολόγους που ασκούν την ειδικότητά τους σε πρωτοβάθμιο επίπεδο ή σε δευτεροβάθμιο επίπεδο σε περιφερειακό Νοσοκομείο.

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.