26ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών

Facebooktwitterpinterest

H Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, διοργανώνει το ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της. Στόχος του Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι η ενημέρωση για τις νεότερες εξελίξεις στο επιστημονικό πεδίο της Παιδιατρικής καθώς επίσης και η ενημέρωση για την καλύτερη δυνατή πρακτική σε συχνά και καθημερινά θέματα που αντιμετωπίζουν οι Παιδίατροι.

H θεματολογία είναι επίκαιρη και έγκριτοι επιστήμονες θα αναφερθούν μεταξύ των άλλων σε νεότερες εξελίξεις σε μια σειρά από θέματα όπως τα εμβόλια, η φυματίωση, η αλλεργική ρινίτιδα και το άσθμα, η νευροαναπτυξιακή εξέλιξη και τα νευρολογικά προβλήματα, η υπέρταση, ο αυτισμός και οι κακώσεις της παιδικής ηλικίας.

Η συνεχιζόμενη ιατρική επιμόρφωση στην Παιδιατρική και στις υποειδικότητες της αποτελεί ουσιαστική συνδρομή στο δύσκολο έργο του σύγχρονου παιδίατρου για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας των παιδιών και των εφήβων στη χώρα μας με βάση την τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε λοιπόν στο 26ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών από την Παρασκευή 1η μέχρι και την Κυριακή 3η Απριλίου 2016.

Η παρουσία σας και η ενεργός συμμετοχή σας θα συμβάλλει στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση,

Γαβριήλ Δημητρίου

Καθηγητής Παιδιατρικής & Νεογνολογίας

Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής – ΜΕΝΝ – ΜΕΘ Παίδων Πανεπιστημίου Πατρών

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.