Επιστημονική Διημερίδα από την Αθλητιατρική Εταιρία Ελλάδας

Facebooktwitterpinterest

Η Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδας διοργανώνει στις 16 και 17 Απριλίου 2016, στα πλαίσια του «ΔΥΟ Forum» στην Αθήνα, επιστημονική διημερίδα με θέματα που αφορούν όλες οι εξελίξεις στο χώρο της πρόληψης, της διάγνωσης, της θεραπείας και της αποκατάστασης.

Κορυφαίοι επιστήμονες θα ενημερώσουν επαγγελματίες της υγείας, αλλά και το κοινό για τις πρόσφατες τάσεις, καινοτομίες και πρακτικές, στο χώρο της αθλητιατρικής.

Οι κακώσεις και παθήσεις μετά από άσκηση, οι κακώσεις από την άσκηση στον αναπτυσσόμενο σκελετό, η οστεοπόρωση και η άσκηση, καθώς και η άσκηση μετά από ολική αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος, το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και η αθλητική κήλη, ο αιφνίδιος θάνατος σε αθλητές, η οστεοαρθρίτιδα και η άσκηση, η αποκατάσταση και η εικονική πραγματικότητα, η συνταγογράφηση της άσκησης, αποτελούν θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η Αθλητιατρική Εταιρία Ελλάδας απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό, όσο και σε επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους θα συμβάλουν στο να αποτελέσει αυτή η εκδήλωση ένα δημιουργικό βήμα ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων, αλλά και συμπερασμάτων που θα γίνουν η βάση άσκησης της αθλητιατρικής πράξης μέσα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της υγείας.

Οι επισκέπτες του «ΔΥΟ Forum» στο πλαίσιο της διημερίδας, θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαδραστικά εκπαιδευτικά σεμινάρια από εξειδικευμένο προσωπικό με κατάλληλο εξοπλισμό σε θέματα που τους ενδιαφέρουν, όπως η εφαρμογή καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), ή η χρήση εξωτερικού απινιδωτή. Η διημερίδα της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδας θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου «Metropolitan Expo», στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», είναι εγκεκριμένη από τον Εθνικό Οργανισμό φαρμάκων (ΕΟΦ) και από τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ) και έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Το «ΔΥΟ Forum» αποτελεί μια πρωτοβουλία της ZITA GROUP και του περιοδικού «ΔΥΟ».

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.