30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Παίδων.

Facebooktwitterpinterest

Η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργών Παίδων ανακοινώνει το 30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Παίδων. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, στο Ξενοδοχείο Royal Olympic Athens, στις 23, 24 και 25 Οκτωβρίου 2015.

Αξίζει να αναφερθούν μερικοί από τους σημαντικούς υποστηρικτές του Συνεδρίου όπως: το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, η Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία και ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος.

Κύριος στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση για τις νεότερες απόψεις στη διάγνωση και θεραπεία των παιδοχειρουργικών παθήσεων και για το λόγο αυτό, θα δοθεί έμφαση σε ενδιαφέροντα θέματα αιχμής που προβληματίζουν τον παιδοχειρουργό αλλά και σε σύγχρονα θέματα που θα τον επιμορφώσουν ώστε να υιοθετήσει νεότερες τεχνικές και μεθόδους.

Η Οργανωτική Επιτροπή ελπίζει ότι το Συνέδριο θα συμβάλλει στην εποικοδομητική απόκτηση γνώσεων για την περαιτέρω πρόοδο της Παιδοχειρουργικής στην Ελλάδα και σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.