6 μικρές συμβουλές για επίπεδη κοιλιά!

Facebooktwitterpinterest

Αν ταλαιπωρείστε από το πρόβλημα της φουσκωμένης κοιλιάς, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω απλές αλλά θαυματουργές συμβουλές.

1. Προσθέστε στο πρωινό σας ένα ποτήρι χλιαρό νερό με μισό στημένο λεμόνι. Πρόκειται για ένα θαυματουργό ρόφημα που ενεργοποιεί το πεπτικό σύστημα.

2. Προτιμήστε την κατανάλωση πράσινου τσαγιού, το οποίο περιέχει κατεχίνες και έχει την ιδιότητα να βελτιώνει τον μεταβολισμό και τις καύσεις του.

3. Δοκιμάστε να υιοθετήσετε το γιαούρτι στην διατροφή σας, εκτός αν έχετε δυσανεξία στα γαλακτοκομικά προϊόντα. Πρόκειται για μια τροφή που βοηθάει στην καύση του κοιλιακού λίπους.

4. Καταναλώστε καθημερινά 8-10 ποτήρια νερό, το οποίο θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τις τοξίνες και το αλάτι που έχει συσσωρευτεί στον οργανισμό σας.

5. Αποφύγετε το μάσημα τσίχλας, το οποίο μπορεί να σας φουσκώσει. Αυτό οφείλεται όχι μόνο στην εισροή αέρα, αλλά και στο γεγονός ότι περιέχει ζαχαρώδες αλκοόλ πράγμα που μπορεί να σας φουσκώσει. Το ίδιο βέβαια ισχύει και με το να τρώτε γρήγορα, αφού εισάγεται και πάλι αέρας στο στομάχι σας, οπότε καλό είναι να τρώτε μικρές αργές μπουκιές.

6. Τέλος, φροντίστε να κοιμάστε καλά, δηλαδή 7-9 ώρες την ημέρα (το καλύτερο είναι να κοιμάστε τη νύχτα), έτσι ώστε να ρυθμίζετε σωστά τον μεταβολισμό σας.

http://www.beautetinkyriaki.gr

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.