Ημέρα Εθελοντικής Κοινωνικής Προσφοράς της Novartis Hellas

Facebooktwitterpinterest

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας με συμμετοχή πολλών εργαζομένων

H Novartis Hellas στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, διοργάνωσε πρόσφατα «Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας» στα κεντρικά γραφεία της, στη Μεταμόρφωση, σε συνεργασία με το νοσοκομείο Ελπίς, όπου εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί τράπεζα αίματος. Δεκάδες εργαζόμενοι σε ολόκληρη τη χώρα ανταποκρίθηκαν με θέρμη σε αυτήν την πράξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, προσφέροντας το σπουδαιότερο αγαθό, την ίδια τη ζωή. Οι εργαζόμενοι της Alcon, μέλους του Ομίλου Νοvartis, αγκάλιασαν κι εκείνοι με τη σειρά τους την πρωτοβουλία αυτή με στόχο να αποδείξουν πως όλοι οφείλουμε να συνεισφέρουμε έμπρακτα στην κοινωνία.

Η κα. Σίσσυ Ηλιοπούλου, Επικεφαλής Εταιρικής Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Εσωτερικής Επικοινωνίας, δήλωσε σχετικά: «Η αιμοδοσία αποτελεί πλέον θεσμό για τη Novartis Hellas και αποδεικνύει πως η δυναμική της εταιρείας πηγάζει από την ευαισθησία και την κοινωνική συνείδηση των ανθρώπων της. Η διαδικασία αιμοδοσίας είναι πολύ απλή με τεράστια οφέλη για το κοινωνικό σύνολο. Οι εργαζόμενοι του Ομίλου επιδεικνύουν, διαχρονικά, την κοινωνική ευαισθησία τους σε θέματα ζωτικής και εθνικής σημασίας στις κοινωνικές ομάδες που χρήζουν έμπρακτης βοήθειας».

Η στρατηγική της εταιρείας διεθνώς εστιάζει στον άνθρωπο και στη βελτίωση τόσο του προσδόκιμου όσο και της ποιότητας ζωής του. Παράλληλα, βασική επιδίωξη της εταιρείας είναι να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των κοινωνιών στις οποίες λειτουργεί, θεωρώντας πως οφείλει να ανταποδίδει και συνεισφέρει ενεργά στο κοινωνικό σύνολο.

Λίγα Λόγια για τη Novartis

Η Novartis AG στον Τομέα της Υγείας παρέχει λύσεις στις αναφυόμενες ανάγκες των ασθενών και των κοινωνιών. Επικεντρωμένη αποκλειστικά στον Τομέα αυτό, η Novartis διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει άριστα αυτές τις ανάγκες: καινοτόμα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, οικονομικώς συμφέροντα γενόσημα φάρμακα, εμβόλια και διαγνωστικά, καθώς και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Η Novartis είναι η μόνη εταιρεία που κατέχει ηγετικές θέσεις σε αυτούς τους τομείς. Το 2013, επενδύθηκαν περίπου 10 δις δολάρια σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης. Με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, οι εταιρείες του Ομίλου Novartis απασχολούν περίπου 136.000 εργαζομένους και δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 140 χώρες του κόσμου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διαδικτυακή διεύθυνση:

http://www.novartis.com

Η Novartis είναι στο Twitter. Εγγραφείτε για να ακολουθείτε τη @Novartis στο

http://twitter.com/novartis.

Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. έχει κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα και στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και απασχολούνται περισσότερα από 600 άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τους δικτυακούς τόπους

http://www.novartis.gr.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.