ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ «Σχεδιάζοντας το μέλλον»

Facebooktwitterpinterest

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Ημερίδα Υγείας με τίτλο «Υγεία: Σχεδιάζοντας το μέλλον» που διοργάνωσαν η Direction Business Network και το MED & HEALTH BUSINESS την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, στο πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο «Δαΐς», με συντονίστρια τη συντάκτρια υγείας, κα Σοφία Νέτα, υπό την αιγίδα του ΣΦΕΕ.

Χορηγός της Ημερίδας ήταν η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ)

Την Ημερίδα Υγείας «Σχεδιάζοντας το μέλλον» τίμησαν με την παρουσία τους και την ομιλία τους, ο κ. Μάκης Βορίδης Υπουργός Υγείας, ο κ.  Κωνσταντίνος Φρουζής Πρόεδρος ΣΦΕΕ, ο κ. Μιχάλης Βλασταράκος Πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, ο  κ. Γιώργος Πατούλης Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο κ. Μάρκος Ολλανδέζος Επιστημονικός Διευθυντής Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, ο κ. Γιάννης Κυριόπουλος Ομότιμος Καθηγητής Οικονομικών Υγείας στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, ο κ. Θάνος Πλεύρης ΔΝ LLM, τ. Βουλευτής Α΄ Αθηνών, Σύμβουλος Υπουργού Υγείας, ο κ. Γιώργος Καλαμίτσης Πρόεδρος “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΑΤΟΣ, ο κ. Δημήτρης Τριανταφυλλίδης Πρόεδρος Δ.Σ. της ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΑ. Α.Ε.Ε., Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. του Ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε., Διαχειριστής του Φ.Σ.Α., μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ο.Σ.Φ.Ε., , η κα Μαρία Καντζανού Επίκουρος Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, ο κ. Νικόλαος Μανιαδάκης Καθηγητής Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, ο κ. Δημήτριος Λιντζέρης Πρόεδρος ΕΟΦ, ο κ. Δημήτρης Κοντός Πρόεδρος Ε.Ο.Π.Υ.Υ., η κα Μυρτώ Σκοτίδα Αναπληρωματικό Μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών και Υπεύθυνη των εκστρατειών «Δικαίωμά Μου» & «Τροφός» και ο κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης Φαρμακοποιός & Διευθύνων Σύμβουλος PROFARM, Μέλος Του Δ/Σ Του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκάριων.

Στα πλαίσια της ημερίδας, ο Υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, συνοδευόμενος από τους Συμβούλους του κ.κ. Μπάμπη Καραθάνο και Θάνο Πλεύρη, συναντήθηκε με εκπροσώπους και φορείς του κλάδου Υγείας κατά τη διάρκεια breakfast table που διοργανώθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας στους χώρους του Δαΐς, όπου και συζητήθηκαν σημαντικά θεσμικά θέματα.

Σχετικά με την έκδοση «MED&HEALTH BUSINESS»

Η έκδοση «MED&HEALTH BUSINESS» είναι ετήσια επιχειρηματική έκδοση για τον κλάδο της Υγείας και του Φαρμάκου. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο δουλειάς και ενημέρωσης για κάθε επαγγελματία του χώρου της Υγείας, αφού στις σελίδες της μπορεί να βρει και να αξιοποιήσει τα οικονομικά μεγέθη των φαρμακευτικών επιχειρήσεων, των φαρμακαποθηκών και των ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας από το 2008 έως το 2013. Τα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών και η επεξεργασία των δεδομένων των ισολογισμών προέρχονται από την Τράπεζα Πληροφοριών για την Οικονομία και τις Επιχειρήσεις, DIRECTION BUSINESS REPORTS.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.