Επαγγελματική Εκπαίδευση Βρεφικού Μασάζ – Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2014

Facebooktwitterpinterest

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της περιγεννητικής και των θεραπειών, καθώς και σε όσους επιθυμούν να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους με πρωτεύοντα ρόλο το άγγιγμα και τη στήριξη υγιών σχέσεων γονέων-παιδιών.
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει: 1. το 4ήμερο σεμινάριο, 2. το εκπαιδευτικό υλικό (βιβλίο, εγχειρίδιο, φάκελος, λάδι), 3. την εποπτεία και τη γραπτή εξέταση για την πιστοποίηση και τη χορήγηση πτυχίου και 4. την συνδρομή στο Διεθνή Σύλλογο Βρεφικού Μασάζ για τον πρώτο χρόνο.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, των εργασιών και της πρακτικής εξάσκησης είστε Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Βρεφικού Μασάζ με αναγνώριση από τον  Διεθνή Σύνδεσμο Βρεφικού Μασάζ (International Association of  Infant Massage) το οποίο και σημαίνει ότι μπορείτε να ασκείτε το επάγγελμα αυτό σε τάξεις γονέων-παιδιών ή ατομικά, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η πιστοποίηση από τον ΙΑΙΜ εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης και διεθνή αναγνώριση.

Συνημμένα θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκπαίδευσης καθώς και τη φόρμα εγγραφής την οποία μπορείτε να συμπληρώσετε και να αποστείλετε ως πρώτο βήμα για να ξεκινήσει η διαδικασία εγγραφής σας. Ακολουθεί μία τηλεφωνική συνέντευξη προκειμένου να διασαφηνιστεί το ενδιαφέρον και οι λόγοι  για τη συμμετοχή σας μα και για να γίνουν όλες οι αναγκαίες διευκρινήσεις.

Παρακαλούμε μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε αυτό το τηλέφωνο 6948 409474 για τυχόν διευκρινήσεις.

Facebooktwitterpinterest

Στείλτε τις απορίες σας

Στείλτε τις απορίες σας στο Γιατρό - Συγγραφέα του παραπάνω άρθρου
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.